Κληρώνει σήμερα στην ΑΕΚ

Την παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας, αλλά και της ομάδας έχουν προγραμματίσει για σήμερα οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αλλά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας, Δημήτρης Δρόσος, οδήγησε σε αναβολή κάθε ενέργειας. Ως κερασάκι στην τούρτα της παρουσίασης, οι «κιτρινόμαυροι» σχεδιάζουν να ανακοινώσουν τον αντικαταστάτη του Άρθουρ Λι.

Οι πληροφορίες έφεραν προ των πυλών του ΟΑΚΑ έναν από τους πληρέστερους αμερικανούς γκαρντ που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, τον Έλμερ Μπένετ, που φόρεσε πέρσι τη φανέλα της Μπανταλόνα και πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, επειδή δεν άντεχαν τα πόδια του τον ανταγωνισμό του ισπανικού πρωταθλήματος. Στην Ελλάδα, όμως, και για μια ομάδα με φιλοδοξία την 3η θέση, ο 37χρονος πλέι μέικερ μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του.

Εναλλακτική επιλογή αποτελεί Μέλβιν Μπούκερ, επίσης πολύπειρος Αμερικανός. Η περίπτωση του τελευταίου, ωστόσο, είναι σαφώς πιο δύσκολη από του Μπένετ.


Σχολιάστε εδώ