Απαντήσεις από Λαμπριάκο

Αλλά για να διατηρηθούν οι ισορροπίες, και με δεδομένη τη δύσκολη προσαρμογή των Αργεντινών και του Χιλιανού, ο Λαμπριάκος κατάφερε να κρατήσει τη θέση του. Στα πρώτα ματς της ακριτικής ομάδας, όμως, ο Φερέρα διαπίστωσε ότι το συγκεκριμένο σχήμα δεν τραβούσε και ετοιμαζόταν να ρίξει στη μάχη τον Άλβα. Κόντρα στο Αιγάλεω, όμως, ο Λαμπριάκος βρήκε δίχτυα πρόσφερε μεγάλη χαρά στον Χρήστο Πανόπουλο, αφού ουσιαστικά κέρδισε οριστικά την εμπιστοσύνη του προπονητή του.
Στην Ξάνθη, πάντως, υπάρχουν αρκετές γκρίνιες στα αποδυτήρια. Κυρίως από τους νέους παίκτες, που βλέπουν ότι ορισμένοι από τους παλιούς δεν βγαίνουν από την 11άδα όποια και αν είναι η απόδοσή τους.

Οι γκρίνιες στη Νέα Σμύρνη

Υψηλούς στόχους έχουν βάλει στον Πανιώνιο και γι’ αυτό αποφάσισαν να εκμεταλλευθούν τη διακοπή του πρωταθλήματος και να φτιάξουν τον χλοοτάπητα, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τις δύο νίκες και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στη Νέα Σμύρνη. Η ήττα από την ΑΕΚ προκάλεσε πολλές γκρίνιες στην πλατεία και κάποιοι λένε ότι για πρώτη φορά αμφισβητήθηκε ο Έβαλντ Λίνεν. Ακόμα, βέβαια, ο Γερμανός είναι αποδεκτός απ’ όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, αλλά, όπως λένε όσοι ξέρουν τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων, «αρκεί μία σπίθα αμφισβήτησης για να αρχίσουν τα προβλήματα». Κάτι που ενδεχομένως να συμβεί και στον Πανιώνιο, εάν δημιουργηθεί ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.


Σχολιάστε εδώ