Τραγωδία…

Όλα πλέον έχουν γίνει γνωστά για την τραγωδία που ζει ο Νίκος Βούτσης και η οικογένειά του και επομένως δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται η αλήθεια. Με διαρροές, υπονοούμενα, κάποια σαφέστερα δημοσιεύματα, αλλά και κάποιες εφημερίδες που έγραψαν ονόματα, έγινε γνωστό ότι ο νεαρός ληστής που συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του να ληστεύει υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και στο σακίδιό του βρέθηκαν χειροβομβίδες, περίστροφο και μολότοφ, ήταν ο 24χρονος γιος του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και πρώην υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, ο οποίος μετά τις εκλογές υπέστη, από την κούραση, βαρύτατο έμφραγμα, αλλά ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Μάλιστα ο νεαρός είχε συλληφθεί σε πορεία να πετάει μολότοφ και ήταν μεταξύ των 49 που παραπέμφθηκαν, για επεισόδια, σε δίκη, όπου όμως αθωώθηκε.

Η αστυνομία, μετά από παρέμβαση του ηγέτη του ΣΥΝ στην κυβέρνηση και στον υπουργό Εσωτερικών δεν έδωσε τα στοιχεία των δύο ληστών, ούτε και το βίντεο που έχει καταγράψει εικόνες από τη ληστεία.

Στον ΣΥΝ υπάρχει ανησυχία ότι η ιστορία αυτή, σε συνδυασμό με τις ακραίες θέσεις που έχει δημόσια στηρίξει ο Αλαβάνος για τους «κουκουλοφόρους»… μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στον κόσμο που τον ψήφισε στις πρόσφατες εκλογές…

ΥΓ.: Τελικά ο Βύρων Πολύδωρας φαίνεται ότι κάτι ήξερε από καιρό…


Σχολιάστε εδώ