Το διπλό ανέτρεψε τα πάντα

Στην Κύπρο είχε βουίξει η ποδοσφαιρική πιάτσα για ενδεχόμενη συμφωνία του Άγγελου Αναστασιάδη με τον Ίλια Ίβιτς για τον Ολυμπιακό. Στην Ισπανία τα ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Ράντομιρ Άντιτς πρόλαβε στο φίνις τον Χαβιέ Ιρουρέτα κι έκλεισε τη δουλειά με τους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπόρτερ της Ατλέτικο, «ο Άντιτς έχει ετοιμάσει ήδη τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, ώστε να αναλάβει τον Ολυμπιακό».

Έλα, όμως, που το διπλό της πειραϊκής ομάδας στη Βρέμη ανέτρεψε το σκηνικό στο λιμάνι. Το ΔΣ που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή μετατέθηκε για την Τρίτη, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη. Κυρίως, επειδή οι παίκτες με την απόδοσή τους έδειξαν πώς προτιμούν τον Λεμονή στον πάγκο της ομάδας. Κυρίως, βέβαια, οι Έλληνες, που με τον συγκεκριμένο τεχνικό νιώθουν σιγουριά και παίρνουν τις ευκαιρίες να αγωνιστούν. Η περίπτωση του Τάσου Πάντου, που μπήκε αλλαγή στη Βρέμη, έστω και για πέντε λεπτά, επιβεβαιώνει πλήρως τις πληροφορίες που θέλουν τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» να στηρίζεται στους Έλληνες, επειδή ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί σε αυτούς.

Ο Ίλια Ίβιτς, πάντως, εξακολουθεί να διαφωνεί με την παραμονή του Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι εύκολα για να δρομολογήσει τις εξελίξεις και να φέρει τεχνικό της αρεσκείας του. Εκτός και αν χαλάσει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, δηλαδή εάν συνεχιστούν οι απώλειες των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα και συγχρόνως πάρουν τα δικά τους ματς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.


Σχολιάστε εδώ