Πάει για το διπλό η Ρόμα

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να πάει κάποιος στο ταμείο από τους σημερινούς και αυριανούς αγώνες του στοιχήματος. Για εμάς, ωστόσο, βάση θα αποτελέσει η Ρόμα. Οι «τζιαλαρόσι» προέρχονται από δύο σερί ήττες, μία για το πρωτάθλημα, μία για το Τσάμπιονς Λιγκ, και δύο ισοπαλίες. Στην «αιώνια πόλη», βέβαια, έχουν υποστεί κάζο με τη συντριβή από την Ίντερ και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι με τους παίκτες του θέλουν να κάνουν μια άνετη νίκη επί της Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι», ώστε να κατευνάσουν τους οπαδούς τους.

Από κει και πέρα θα ποντάρουμε στην Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβας ανεβάζει στροφές και μπορεί να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Κάλιαρι, η οποία χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της όταν φεύγει από το «Σαντ Ελία». Θα προσθέσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Σβεν Γκόραν Έρικσον έχει βρει το φίλτρο για να τη βελτιώσει και η Μίντλεσμπρο δεν διακρίνεται για τις επιτυχίες της εκτός έδρας.

Θα συνεχίσουμε με τη Σαραγόσα. Παρά τον αποκλεισμό της από τον Άρη και το ψυχολογικό σοκ, απέναντι στην ουραγό και αστεία Λεβάντε του Μπρούνο Τσιρίλο αναμένεται να ξεσπάσει. Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με δύο αγώνες από τις ελληνικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, θα παίξουμε τον άσο της Λάρισας κόντρα στον Λεβαδειακό και της Κέρκυρας με αντίπαλο την Καλαμάτα.


Σχολιάστε εδώ