Ο λαός ξέρει να τιμωρεί

Κύριε Διευθυντά,

Ο ελληνικός λαός όταν καταλαβαίνει, τιμωρεί. Έτσι τιμώρησε την κ. Γιαννάκου για τα άθλια βιβλία που θέλησε να επιβάλει στα παιδιά μας. Δυστυχώς, όμως, ο ελληνικός λαός δεν έχει καταλάβει τον ρόλο της Ντόρας. Την έχουμε πάλι υπουργό Εξωτερικών και τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο!

Στην Κύπρο η Ντόρα κατόρθωσε να βάλει τη σφήνα Χριστόφια. Σκοπός της είναι να φύγει ο κύριος Τ. Παπαδόπουλος, για να μπορέσει να περάσει ένα νέο Σχέδιο Ανάν (με άλλο όνομα), που θα καθιστά ολόκληρη την Κύπρο προτεκτοράτο της Τουρκίας. Για τα Σκόπια, η Ντόρα δεν θα ασκήσει βέτο, αλλά θα επιτρέψει να ενταχθούν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ ως «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας». Φυσικά δεν θα μείνουν «Πρώην» για πολύ καιρό.

Ύστερα από λίγο τα Σκόπια θα δηλώσουν ότι λέγονται σκέτη «Μακεδονία»!

Οι Αμερικανοί ασκούν μεγάλες πιέσεις για να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» απ’ όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες, για να δημιουργούνται τετελεσμένα γεγονότα, και η Ελλάς είναι απλός θεατής των δυσμενέστατων αυτών εξελίξεων.

Την ευθύνη για την καταστροφική πορεία των εθνικών μας θεμάτων δεν φέρει βέβαια μόνο η Ντόρα, αλλά και ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, που την έβαλε στο υπουργείο Εξωτερικών!

Στην αξιωματική αντιπολίτευση τα πράγματα είναι ζοφερά. Ο Γιωργάκης για λόγους στοιχειώδους αξιοπρέπειας θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Δεν το κάνει όμως, πιθανότατα επειδή δεν τον αφήνουν οι Αμερικανοί.
Γιωργάκης και Ντόρα είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Προωθούν και οι δύο τους την αμερικανική πολιτική στην Ελλάδα, που είναι ολέθρια για τα εθνικά μας θέματα.

Δύστυχη χώρα!
Με τιμή
Ι. Ζ.


Σχολιάστε εδώ