ΔΟΛ – Πήγασος κοιτάνε και για τηλεόραση

Πλησιάζει η ώρα των ομίλων. Στην Καθημερινή σημειώνεται κινητικότητα εν όψει και της συζήτησης του Πήγασου με τον ΔΟΛ. Υπάρχει η πληροφορία πως η Καθημερινή θα μετατραπεί σε holding, με διάφορες δραστηριότητες (εφημερίδες, εκτυπώσεις, ηλεκτρονικά ΜΜΕ), κάτι όμως που διαψεύδεται.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ΔΟΛ και Πήγασος χτύπησαν την πόρτα μικρού τηλεοπτικού σταθμού στην Αττική, προκειμένου να τον εξαγοράσουν, αν και δεν επιβεβαιώνεται επισήμως. Περιέργως η απάντηση του ιδιοκτήτη υπήρξε αρνητική, όμως η κίνηση αυτή ίσως είναι ενδεικτική των προθέσεων των δύο συμμάχων να εξαντλήσουν τις δυνατότητες απόκτησης Μέσων, τις οποίες προσφέρει η νέα νομοθεσία. Διότι ούτως ή άλλως υπάρχει και σχέδιο για το ραδιόφωνο, με τις συζητήσεις για τον Flash. Πάντως, στο «Έθνος» επικρατεί ανησυχία, διότι κυκλοφόρησε, χωρίς να επιβεβαιώνεται, η φήμη ότι θα ανασταλεί το ημερήσιό του φύλλο.

Ως τώρα δεν υπάρχει τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών καθώς, όπως πολλές φορές η στήλη έχει σημειώσει, ο ΔΟΛ θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο του νέου σχήματος και ο Πήγασος δεν δέχεται την επικυριαρχία του συνεταίρου του, χωρίς μάλιστα να βάλει χρήματα, όπως λένε. Κάτι που οδηγεί με ταχύτερους ρυθμούς σε ναυάγιο των συζητήσεων, χωρίς όμως τη ρήξη των σχέσεων.


Σχολιάστε εδώ