Νέες δηλώσεις συμπαράστασης στον Γιώργο Παπανδρέου

Σε δήλωσή του ο νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος τονίζει:

«Επειδή ορισμένοι προσπαθούν εσκεμμένα να δημιουργήσουν θολή εικόνα σχετικά με τις παρεμβάσεις μου για την κατάσταση που επικρατεί και τον τρόπο που λειτουργεί το τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Επειδή ορισμένοι προσπαθούν να συσχετίσουν για την προσωπική τους διάσωση την κριτική που τους ασκώ με την εκλογή προέδρου του Κινήματος, αναλαμβάνοντας αυτόκλητα την εργολαβική υποστήριξη της υποψηφιότητας του προέδρου, της οποίας, κατά γενική ομολογία, αποτελούν βαρίδια, τους υπενθυμίζω κατηγορηματικά τα εξής:

Είμαι από αυτούς που διαχρονικά παρέμειναν σταθεροί στις απόψεις τους.

Δεν έκανα ποτέ την ανάγκη φιλοτιμία χάριν της καρέκλας.

Δεν προσδιόρισα ποτέ τη θέση μου με βάση τη συγκυρία.

Δεν συνυπέγραψα κανένα έγγραφο αμφισβήτησης των Παπανδρέου.

Δεν αμφιταλαντεύτηκα ούτε μια στιγμή.

Δεν πήγα, δεν ήρθα, δεν χρειάστηκε ποτέ να δηλώσω που ανήκω, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν μετακινήθηκα από τη θέση μου.

Είναι αυτονόητο ότι στηρίζω την υποψηφιότητα του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου».

Και πολλοί πρώην υπουργοί

Εξάλλου σε κοινή δήλωση-έκκληση πρώην υπουργοί, ευρωβουλευτές, βουλευτές, νομάρχες επισημαίνουν:

«Όσοι υπογράφουμε τη σημερινή ΔΗΛΩΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ συμμετείχαμε επί μακρά σειρά ετών στους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ της παράταξής μας κατά τη διάρκεια των ΑΝΕΝΔΟΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ και του ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ και με την ηγεσία του Ανδρέα Παπανδρέου πρωτοστατήσαμε στην ΙΔΡΥΣΗ και ΠΡΟΟΔΟ του ΠΑΣΟΚ τα περασμένα χρόνια και μέχρι σήμερα.

Σήμερα προχωρούμε σε μια έκκληση-δήλωση προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, που κατά τις διαδικασίες που ακολουθούν για διάλογο και εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα επωμιστούν κατά την 11η Νοεμβρίου 2007 την ευθύνη για την ψήφο εκλογής προέδρου του Κινήματος μας:

Ζητούμε από όλους κατά τη διάρκεια των πιο πάνω διαδικασιών να καθοδηγούνται και να ακολουθούν τις αξίες, αρχές και παρακαταθήκες του Ανδρεά Παπανδρέου, πάνω στις οποίες στηρίχτηκε το λαϊκό κίνημά μας, το οποίο ιδρύθηκε και αγωνίστηκε χάριν της πατρίδας και του λαού.

Οι υπογράφοντες

Ακριτίδης Νικόλαος, τ. υπουργός – βουλευτής, Ασημακόπουλος Γιώργος, τ. βουλευτής Επικρατείας, Ασλάνης Κώστας, τ. υπουργός – βουλευτής, Βερυβάκης Ελευθέριος, τ. υπουργός – βουλευτής, Δαμιανίδης Αλέξανδρος, τ. βουλευτής – υφυπουργός, Δικηγόρος, Δημοσθενόπουλος Δημοσθένης, τ. υπουργός – βουλευτής, Κατσιφάρας Γεώργιος, τ. υπουργός – βουλευτής, Κρητικός Παναγιώτης, τ. αντιπρόεδρος Βουλής – βουλευτής, Κωστόπουλος Σωτήρης, τ. ευρωβουλευτής, τ. κυβερνητικός εκπρόσωπος, Λιάνης Γεώργιος, τ. υπουργός – βουλευτής Επικρατείας, Μπλατσής Επαμεινώνδας, τ. νομάρχης, Παπαπαναγιώτου Κώστας, τ. υπουργός, Πρασιανάκης Γεώργιος, τ. βουλευτής – δικηγόρος, Στάθης Θεόδωρος, τ. υπουργός – βουλευτής, Στρατινάκης Κωνσταντίνος, τ. νομάρχης, δικηγόρος, Σχοινάς Νικόλαος, τ. νομάρχης, Τσίριμπας Σπύρος, Τ. νομάρχης, Χριστοφορίδου Λίζα, τ. βουλευτής Επικρατείας»


Σχολιάστε εδώ