άλλα παραπολιτικά

•Ανοιχτή συζήτηση για το Ασφαλιστικό διοργανώνει στις 22 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, ο Πολιτικός Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα. Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής, ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Στρασβούργου Ν. Αλιμπράντης, η τ. πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Μαρία Δελιβάνη, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αλέκος Μητρόπουλος, ο πρόεδρος του ΑΔΕΔΥ Στ. Παπασπύρου και ο σύμβουλος του Ινστιτούτου Εργασίας Γ. Ρωμανιάς.


•Δείγμα του κλίματος που επικρατεί στις κομματικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στον χώρο του Δημοσίου ήταν η συνεδρίαση του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, που έγινε την περασμένη Πέμπτη και κράτησε πάνω από 64 ώρες! Στις τοποθετήσεις μίλησαν για τεράστιες ευθύνες του Σημίτη και ότι όλοι αυτοί που σήμερα είναι με τον Βενιζέλο και λένε ότι το κόμμα δεν λειτουργεί δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους στις οργανώσεις της Β΄ Αθήνας για να ενημερώσουν για το πρόγραμμα και την προοπτική. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε από τους 35 οι 32 τάχθηκαν με τον Γιώργο!
ΥΓ.: Μια κυρία, υψηλόβαθμη υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, έλεγε σε πηγαδάκι «Να μην ανοίξω το στόμα μου, γιατί δεν θα τον ξεπλένει ούτε ολόκληρος ο Δούναβης!»


ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ

Είναι τέτοια η ασυδοσία που υπάρχει
στα διυλιστήρια, που λένε το εξής πολύ χαρακτηριστικό:

– Όποια τρύπα κι αν ανοίξεις στον Ασπρόπυργο ή λαθραίο πετρέλαιο θα βγει ή λαθραίο οινόπνευμα!

Θαύμα δεν είναι;


Τετάρτη βράδυ, στη γνωστή «Ράτκα», στο Κολωνάκι, έτρωγε το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου με τον συνονόματο του κυρίου, Θόδωρο Πάγκαλο.

Προφανώς θα συζητούσαν για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ…


Στα Περιφερειακά Πανεπιστήμια φοιτητές, ιδιαίτερα του Δικτύου, προειδοποίησαν τους καθηγητές τους να μην επιχειρήσουν να εφαρμόσουν τον νόμο – πλαίσιο που ψηφίστηκε επί Γιαννάκου γιατί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο θα τα καίνε όλα στην Αθήνα! Έτσι εξηγούνται οι πληροφορίες ότι οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία μπαίνουν στο χρονοντούλαπο…


Ούτε τον πόνο που έζησαν οι κάτοικοι των καμένων χωριών της Ηλείας δεν σέβονται οι μαυραγορίτες που έχουν πέσει σαν τα κοράκια για να πλουτίσουν από την τραγωδία. Πουλάνε την μπάλα τον σανό για τις αγελάδες από 3 ευρώ, που είναι η κανονική τιμή 35 ευρώ.

Καλά, κανένας έλεγχος δεν γίνεται, καμία υπηρεσία δεν προστατεύει τους τραγικούς συνανθρώπους μας που γλίτωσαν από την πύρινη λαίλαπα;

Ο νομάρχης, οι δήμαρχοι, η Αστυνομία πού είναι; Πάλι εξαφανίστηκαν;


Είπαν:

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη γραμμή» της ΝΕΤ, ήταν κατηγορηματικός:

«Δεν πιστεύω στα φαντάσματα. Δεν φοβάμαι τα φαντάσματα. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγει ενωμένο και ενδυναμωμένο από αυτήν την κρίση. Φύλακας της ενότητας είναι η μεγάλη λαϊκή του βάση, για να θυμηθούμε και το 1-1-4».


Είπαν:

«Για το Σκοπιανό είναι η ώρα του βέτο. Τέρμα η εποχή του χαϊδε-βέτο».

ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ


Σχολιάστε εδώ