Πατρινά και… άλλα

Και από τη μια η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ μιλά για έργα που λιμνάζουν και από την άλλη η ΝΟΔΕ απαντά με… Διακονιάρη.

Πάντως, παρά τα τερτίπια του καιρού, οι υποψήφιοι συνεχίζουν ακάθεκτοι τις δραστηριότητές τους. Στο θερινό «Αελλώ» ο Νίκος Νικολόπουλος οργάνωσε την προβολή της ταινίας του Βούλγαρη «Νύφες». Τη Δευτέρα πάλι κάλεσε νεολαίους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής με το Ισραήλ σε ξενοδοχείο της πόλης.

Από την άλλη ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, όλο στους δρόμους είναι… Ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ έχει κρατήσει αρκετούς συνεργάτες από την εποχή που ήταν στο ΠΑΣΟΚ (μέχρι πριν από λίγες μέρες δηλαδή) και προσπαθεί να μεταπείσει τους παραδοσιακούς του ψηφοφόρους. Ένας από αυτούς πάντως έλεγε δημόσια τις προάλλες, σε παρέα στο λιμάνι, ότι θα ήταν πιο συνεπές για την ιστορία του αν πήγαινε στη Δημοκρατική Αναγέννηση του Στέλιου Παπαθεμελή.

«Ρήξη με το χθες», είναι το σύνθημα του Νίκου Παπαδημάτου. Επίσης στην καμπάνια του χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «δυναμικός αλλά όχι παρορμητικός». Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Καλό και αυτό. Μέλη του ΚΚΕ έκαναν την Τετάρτη κατάληψη στη γέφυρα του Ρίου, έκλεισαν τα διόδια και άφηναν τα αυτοκίνητα να περνούν δωρεάν. Αυτό και αν είναι προεκλογικό «χάπενινγκ». Και μάλιστα με άμεσο όφελος στην τσέπη του ψηφοφόρου!


Σχολιάστε εδώ