Πατρινά και… άλλα

Το μόνο παρήγορο είναι ότι το πρώτο βοήθημα των 3.000 ευρώ δόθηκε
αμέσως και ο αριθμός των δικαιούχων που το έχουν ήδη παραλάβει θα ξεπεράσει τις 20.000 μέχρι την Παρασκευή.

Στην πρώτη γραμμή ήταν για ακόμα μια φορά ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας κ. Σπ. Σπυρίδων. Τύχη κακή του επεφύλαξε να συνδυαστεί η θητεία του στην περιοχή μας με τις καταστροφές της Ηλείας και της Αιγιαλείας. Πάντως, το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηλείας, μέσω του προέδρου του Η. Αγγελόπουλου, του απένειμε τα εύσημα για την παρουσία και τη βοήθειά του.

Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών κατήγγειλε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Παπαδημάτος σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο γιατρός δεν είπε τίποτα άλλο από αυτό που λέει το 88% του ελληνικού λαού, και το λαϊκό αίσθημα ως γνωστόν είναι αλάνθαστο.

Πάντως η εθνική αυτή τραγωδία είχε
επιπτώσεις στην προεκλογική δραστηριότητα τόσο των υποψηφίων όσο και των κομμάτων. Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να περιφέρεται ψηφοθηρώντας την ώρα που λίγα χιλιόμετρα από τις παρυφές της Πάτρας καίγονταν άνθρωποι και περιουσίες.

Ακόμα και η ομιλία του Παπανδρέου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή, βαίνει προς αναβολή, αν όχι και ματαίωση. Λέτε να ζήσουμε εκλογές χωρίς συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα των Παπανδρέου;

Όχι, λένε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι ο Γιώργος θα μιλήσει στην Πάτρα την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου. Θα είναι και η τελευταία ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αλήθεια, είχαν ενημερώσει τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον κύριο της Πυροσβεστικής που στήθηκε απέναντι από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του έκανε παράπονα για το πώς λειτούργησε το Σώμα; Αλήθεια, είναι ο ίδιος για τον οποίο έγινε ΕΔΕ για παραποίηση στοιχείων της υπηρεσίας όταν ήταν διοικητής στη Σύρο;

Δεν έχουν δικαίωμα οι τοπικοί παράγοντες να εκθέτουν τον πρόεδρο… Σωστό;


Σχολιάστε εδώ