Πατρινά και… άλλα

Ποιος λοιπόν θα είναι εκείνος ο υποψήφιος ο οποίος θα διαθέτει τα προσόντα που ζητάνε οι άνθρωποι του Καραμανλή; Μια πρώτη σκέψη ήταν να πεισθεί και να θέσει υποψηφιότητα ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών. Αλλά προφανώς η ισχυρή θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου, την οποία κατέχει, δεν τον αφήνει να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Μια άλλη πρόταση ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος. Αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ακούστηκε και το όνομα του Σπύρου Πολίτη. Βαρύ το όνομα του πατέρα του και φυσικά δεν θα περνούσε καθόλου απαρατήρητη μια τέτοια υποψηφιότητα. Πάντως μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει βρεθεί κάτι… συγκλονιστικό. Έτσι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι το φαβορί για την πρωτιά…

Υποψήφιοι θα είναι οι Μιχάλης Μπεκίρης και Θεόφιλος Βασιλείου, οι δύο βουλευτές. Αμέσως μετά φαίνεται να έχουν τύχη ο κ. Παπαδημάτος, ο οποίος μάλλον θα «τσιμπήσει» αρκετές ψήφους του Σπήλιου, και η Νατάσα Ράγιου… Προβεβλημένη άλλωστε από την τηλεόραση.

Στο ψηφοδέλτιο έχουν εκφράσει την επιθυμία να μετάσχουν ο Παπαρηγόπουλος από τα Καλάβρυτα και ο γνωστός εγκληματολόγος Άγγελος Τσιγγρής από το Αίγιο. Αλλά ακόμα όλα παίζονται. Επίσης φαίνεται να πηγαίνει πίσω η περίπτωση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Χριστίνας Αλεξοπούλου. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.

Σχετικά με τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, έγινε γνωστό από το φιλικό του περιβάλλον ότι πρόκειται να δραστηριοποιηθεί σε ανώτερη θέση στο ΝΑΤΟ. Μια άλλη πληροφορία, όμως, θέλει τον πρώην υπουργό Άμυνας να αναλαμβάνει σημαντική θέση στον ιδιωτικό τομέα.

Στο άλλο στρατόπεδο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Μόνο η περίπτωση Χρυσανθακόπουλου φαίνεται να απασχολεί, γιατί ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει έλθει ήδη σε επαφή με τον κ. Παπαθεμελή!


Σχολιάστε εδώ