Στο μάτι του κυκλώνα ο Λεμονής

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Τάκη Λεμονή. Ορισμένες διαρροές από την ομάδα του Πειραιά επιχειρούν να αποδώσουν σε αποκυήματα φαντασίας ή σε σκοτεινούς… κύκλους όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες. Ουσιαστικά πρόκειται για μια κίνηση τακτικής, για να κερδίσουν οι ενδιαφερόμενοι τον απαιτούμενο χρόνο.

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στα φιλικά έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους παράγοντες της ομάδας. Κυρίως επειδή γίνεται αντιληπτή η απουσία πλάνου στην ανάπτυξη. Όπως λένε στον Πειραιά, «η έλλειψη αυτοματισμών είναι φυσιολογική, καθώς χτίζεται νέα ομάδα. Εδώ, όμως, φαίνεται σαν μην έχει γίνει δουλειά στην τακτική».

Την κατάσταση ήρθε να επιδεινώσει η διαπίστωση του Λεμονή ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως λείπουν κομμάτια από το παζλ, αλλά το τελευταίο πράγμα που περιμένουν από τον προπονητή είναι η δημοσιοποίηση της αδυναμίας του να δουλέψει, επειδή απαιτείται η απόκτηση κι άλλων παικτών.

«Απ’ όλες τις ομάδες λείπουν παίκτες, αλλά οι προπονητές αποφεύγουν να γκρινιάξουν. Στον Παναθηναϊκό έψαχναν για δύο αμυντικούς και ο Πεσέιρο δήλωνε ότι «έχουμε τον Σιόντη και τον Κατράνα», ενώ εδώ προκαλούμε μόνοι μας αναστάτωση στον κόσμο», είναι το επιχείρημα όσων βλέπουν πλέον με μισό μάτι τον Λεμονή. Το πρωτάθλημα, πάντως, θα αρχίσει με τον αθηναίο τεχνικό στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς μεσολαβούν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αντικατάστασή του θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους «ερυθρόλευκους», ενώ θα βάλει σε μπελάδες και τον διάδοχό του.


Σχολιάστε εδώ