Στο Επικρατείας ο Λαλιώτης και στης ΝΔ ο Κοκκινούλης!

– Τα αιτήματα που έχουμε δεν θα έλεγα ότι προκαλούν ενθουσιασμό…

Τι φταίει; Η απαξίωση της πολιτικής, η αποστασιοποίηση των πολιτών και πάνω απ’ όλα τα κόμματα, που θέλουν λόχο.

ΥΓ.: Να σημειώσω ότι πολλοί είναι εκείνοι που διαφωνούν με… γιαλαντζί υποψήφιους, ηθοποιούς, τραγουδιστές ή συζύγους τους και τηλεοπτικούς αστέρες… Και έχουν διατυπώσει στην ηγεσία τις αντιδράσεις τους, ότι δεν προσφέρουν τίποτα…

– Αντιστάσεις, μαθαίνω, συναντάει ψηλά, στην κορυφή, η υποψηφιότητα του Αντώνη Βγόντζα στο Ηράκλειο, ενός δικηγόρου με κύρος, που έχει προσφέρει πολλά στο ΠΑΣΟΚ και επιτυχία του ήταν το κλείσιμο της υπόθεσης της ΔΕΚΑ, με την απόφαση περί παραγραφής… Η συμμετοχή του Αντώνη θα ανέβαζε πολύ τα χαρτιά του συνδυασμού, μετά μάλιστα και την αποχώρηση του Στέλιου Ματζαπετάκη.

– Άπνοια επικρατεί στο θέμα της υποψηφιότητας του Μάκη Αρσένη στην Κεφαλονιά. Η προϋπόθεση του ενωτικού ψηφοδελτίου, που βάζει, ώστε να δώσουν τη μάχη όλες οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ μαζί, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υλοποιείται. Ο πρώην βουλευτής Αλέκος Καλαφάτης αρνείται να μετάσχει στον συνδυασμό, όπως προέκυψε από τις δύο συναντήσεις που είχε με τον Αρσένη. Κατόπιν αυτών, ο Γιώργος έχει τον λόγο, και ταυτόχρονα πρέπει να τραβήξει κάποια αφτιά, όσων αντιδρούν στην υποψηφιότητα Αρσένη για δικούς τους σκοπούς… Και βεβαίως δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση τον Παύλο Γερουλάνο.

– Έχει αποκλείσει, μου λένε, ο Κώστας Λαλιώτης την υποψηφιότητά του σε μάχιμο συνδυασμό. Δεν θέλει να μπει στη μάχη του σταυρού, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του. Δεν θα έλεγε πάντως όχι σε μια καλή θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου ο μόνος σίγουρος αυτή τη στιγμή είναι ο Γραμματέας Νίκος Αθανασάκης, που έτσι, μετά από τόσα χρόνια (κοντά 30!) κομματικής δράσης σε κρίσιμες θέσεις, και πατάει πόδι και στο Κοινοβούλιο.


Σχολιάστε εδώ