Το… χουνέρι από τον Νέρι

Μετά τη λήξη της σεζόν, βέβαια, έγιναν προσπάθειες να εκτονωθεί η ένταση και, μάλιστα, κάποιοι από τους επικεφαλής των οργανωμένων με προσωπικές παρεμβάσεις κατέκριναν όποιους αποδοκίμασαν τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Μόνο που δεν κατάφεραν να πείσουν τον απλό κόσμο να καταθέσει τον όβολό του για τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Σε μια εποχή όπου τα ρεπορτάζ από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό υπογραμμίζουν σε καθημερινή βάση την πρόοδο στις πωλήσεις, και ειδικά στην «Ένωση» υπερηφανεύονται για το νέο ρεκόρ, στον Πειραιά δείχνουν προβληματισμένοι. Ο κόσμος έδειξε να επικροτεί κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, όπως την απόκτηση των Κοβάσεβιτς και κυρίως του Γκαλέτι, ενώ από τα πρώτα δείγματα γραφής βρήκε στο πρόσωπο του Λιονέλ Νούνιες το νέο ίνδαλμα. Ήρθαν, όμως, η πώληση του Καστίγιο, του μοναδικού συνδετικού κρίκου με την εποχή με της παντοδυναμίας, και οι αιχμές του για τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού κι έγινε πιο άσχημη η ατμόσφαιρα.

Η δυσφορία των οπαδών μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει από τους παράγοντες της ομάδας. Γι’ αυτό, άλλωστε, έσπευσε ο Πέτρος Κόκκαλης να διευκρινίσει ότι τα χρήματα από την πώληση του Καστίγιο θα διατεθούν για την απόκτηση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Μόνο που, όπως ακούστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή, «πρώτα θα δούμε και μετά θα πράξουμε». Λόγια που δείχνουν ότι στον Πειραιά διακατέχονται από το σύνδρομο του… μπάσκετ, που κάπως έτσι άρχισε την κατρακύλα του, όταν οι άνθρωποι της ομάδας, με πρώτο τον Σωκράτη Κόκκαλη, άρχισαν να δείχνουν την πόρτα της εξόδου σε παίκτες που στήριξαν την αγωνιστική ανάκαμψη του Ολυμπιακού και τον οδήγησαν στην κορυφή της Ευρώπης.


Σχολιάστε εδώ