Φοβάται το ΑΚΕΛ διαρροές ψηφοφόρων του προς Τάσσο

Όπως τόνισε ο κ. Κατσουρίδης, «οι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ έχουν υποψήφιο και αυτός είναι ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος μπορεί να διασφαλίζει νέες δυνατότητες και ανοίγει νέους ορίζοντες για να βαδίσει η Κύπρος μπροστά, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και γοργότερα βήματα». Ταυτοχρόνως, ο κ. Κατσουρίδης εξέφρασε ικανοποίηση για την επανάληψη της δέσμευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας για λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας. Σημείωσε όμως δηλώσεις στελεχών του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ, καθώς και του Ευρωκό που τον στηρίζει, κατά της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Η αντίδραση του ΑΚΕΛ μπορεί να κριθεί ως φυσιολογική, διότι εάν ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ ακολουθήσουν τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο αντί τον κ. Χριστόφια, ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ θα μείνει εκτός δεύτερου γύρου. Ο Πρόεδρος ούτως ή άλλως θέλει να αφήσει ανοικτές τις πόρτες στους ψηφοφόρους.

Κασουλίδης: Δεν έχει όραμα ο Πρόεδρος

Από την πλευρά του, με έντονα επικριτικό ύφος, ο Ιωάννης Κασουλίδης υποστήριξε ότι η ομιλία του Προέδρου δεν είχε: «Ούτε όραμα ούτε στρατηγική ούτε λύσεις για το μέλλον άκουσα από τον κ. Παπαδόπουλο για το πώς θα ανακτηθεί η αξιοπιστία της Κύπρου στο εξωτερικό, πώς θα φύγει το Κυπριακό από την αποτελμάτωση στην οποία βρέθηκε τα τελευταία τριάμισι χρόνια που επικρατεί χειμερία νάρκη».


Σχολιάστε εδώ