Και η Ίντερ στο κόλπο για τον Καστίγιο

Όπως, μάλιστα, επιμένουν οι ίδιοι άνθρωποι, ο Μοράτι εντυπωσιάστηκε από την απόδοση του 23χρονου επιθετικού στον αγώνα Βραζιλία – Μεξικό για το Κόπα Αμέρικα και σχεδιάζει να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή του στο «Σαν Σίρο».

Το ενδιαφέρον του Μοράτι, βέβαια, δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη. Ακόμα και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αγνοεί την προοπτική απόκτησης του Καστίγιο. Στο παρελθόν, όμως, ο Μοράτι κινήθηκε πολλές φορές μόνος του και πήρε παίκτες, για τους οποίους οι προπονητές της Ίντερ ενημερώθηκαν μετά τις υπογραφές.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, το αφεντικό των «νερατζούρι» βρήκε πολλά κοινά στοιχεία ανάμεσα στον Καστίγιο και τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποτελεί τη μεγάλη «καψούρα» του. Επειδή, λοιπόν, αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να πάρει προς το παρόν τον νεαρό Αργεντινό, ενώ συγχρόνως έχασε και τον βραζιλιάνο επιθετικό Αλεσάντρο Πάτο, που θα μετακομίσει τον χειμώνα στη Μίλαν, ο Μοράτι αποφάσισε να κάνει την κίνησή του για τον Καστίγιο. Κι όπως τονίζουν όσοι ξέρουν, «όταν ο Μοράτι θέλει έναν παίκτη, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον εντάξει στην Ίντερ, διότι πάνω απ’ όλα είναι οπαδός της ομάδας».

Η επαλήθευση της πληροφορίας μπορεί να ωφελήσει αφάνταστα τον Ολυμπιακό. Με δεδομένο το γεμάτο ρόστερ των πρωταθλητών Ιταλίας, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί φέτος η μεταγραφή και να ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι ή τον χειμώνα, με τον Καστίγιο να μένει έως τότε στην Ελλάδα και στους «ερυθρόλευκους».


Σχολιάστε εδώ