Αποστολικά και… άλλα

– Άλλη μια εμφάνιση των μισητών προσώπων του εκσυγχρονισμού δίπλα στον Γιώργο και η διαφορά θα γίνει πάλι στο 5%.

– Ποιος είναι το «πράσινο» μπουλντόγκ της νέας εποχής; Γαβγίζει αλλά μέχρι πότε;

– Είναι δυνατόν ο αρχισκανδαλάρχης να ψάχνει σκάνδαλα; Εκτός και αν γνωρίζει από δικό του…

– Βρε, καλώς το βαφτιστήρι…

– Αλέκο, Αλέκο με το κομμουνιστικό γιλέκο… Ούτε εποχή του Σήφη Στάλιν δεν υπήρχαν τέτοιες εκφράσεις.

– Δηλαδή …ΕΚΟ, για να μην είμαστε φιμωμένοι, πρέπει να μιλάμε για νονούς και βαφτιστήρια.

– Τον κακό του τον καιρό, γενικώς και Ειδικός… Για ποιον «πράσινο» κορυφαίο εκφράζονται έτσι πολλοί βουλευτές;

– Τα επόμενα και μεθεπόμενα σκάνδαλα έχουν ζουμί, ετούτο εδώ ήταν για σαλάτα, λένε οι «γαλάζιοι» σύντροφοι.

– Για ποιον «πράσινο» λένε ότι ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.

– Ποιος «πράσινος» αποκαλείται ανατόμος και γιατί; Πάντα έχει να κάνει με τις βρισιές που εκτοξεύει για το επιτελείο του προέδρου και έχει να κάνει με την ανατομία του σώματος.

– Ποιος «γαλάζιος» είναι ο ακτινολόγος της ΝΔ;

– Για ποιον υπουργό, που είναι της λογικής γαία πυρί μειχθήτω, λένε οι «πράσινοι» ότι θα έχει προβλήματα με τη γαία… λόγω συζύγου;

– Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση δεσμεύεται για το επίδομα θέρμανσης, αλλά το επίδομα σε καυσόξυλα και μάλιστα σε είδος το έχει έτοιμο από τη φωτιά στην Πάρνηθα.

– Το σκληρό βλαχο…μπα…ροκ έγινε μπούμερανγκ για ορισμένους «πράσινους» συντρόφους.

– Και όπως λέει ο λαός και το ΚΚΕ θέλει τον Πάγκαλό του… Και ο νοών νοείτω…

– Δάσος οι υποσχέσεις για ανα-δασώσεις, αλλά θα χτιστούν και ετούτες όπως και οι προηγούμενες.

– Γιατί θα κάνουν εκλογές τον Μάρτη; Μα φυσικά για να κάψουν τα παλούκια της Πάρνηθας… Μάρτης γδάρτης και παλουκοκαύτης.

– Το Κίνημα των Ευαγγελιστών μεγαλώνει στο ΠΑΣΟΚ. Μέχρι και ο Τζουμάκας σκέφτεται να προσχωρήσει. Ο άλλοτε ξεκρεμαστής των φωτογραφιών του Ελευθέριου Βενιζέλου σκέφτεται σοβαρά να αναρτήσει τη φωτογραφία του Ευάγγελου. Ίδωμεν.

– Ε, όχι και πήγε ο Γιώργος να κλείσει θέση σε υποβρύχιο για να εξαφανιστεί μετά τις εκλογές, κύριοι του εκσυγχρονισμού… Αυτό πάει πολύ, όπως πάει πολύ ότι μπήκε στο μπαταρισμένο υποβρύχιο…

– Αν ξέραμε πόσοι διαδηλωτές και πόσοι μεγαλοσχήμονες είναι δασοκαταπατητές, θα τους έπαιρνε με τις καβαλίνες στο κυνήγι ο κόσμος.

– Αναδάσωση σημαίνει τοπογραφικό, από πού μπήκε η φωτιά και τι έκαψε, και δεύτερον χρήμα… Κύριε Σουφλιά, πρόσεχε τι τοπογραφικό σου παρουσίασαν οι υπηρεσίες του δάσους…

– Πόσες πολυκατοικίες βρίσκονται σε περιοχές καμένες και καταπατημένες και σε ποιους ανήκουν; Δάσος οι πολυκατοικίες, κύριοι, και ντροπή σας.

– Και ο Ολυμπιακός επί εποχής Κοσκωτά με σύγχρονο πούλμαν κυκλοφορούσε και μετά είδατε τα χάλια του.

– Για ποιον υπουργό λένε ότι τώρα που ανακάλυψε τον ήλιο δεν κρύβει τον έρωτά του με τίποτα… Και ας καεί καλοκαιριάτικα στις πλαζ.

– Ρατσιστής ο σύγχρονος Άρης… Αλήθεια, τι σου φταίνε οι γύφτοι και τα νταούλια… Αρούλη;

– Ξηλώστε τα πεζοδρόμια και φυτέψτε γκαζόν…

– Εγώ δεν ανησυχώ για το κλίμα της Αττικής με το κάψιμο της Πάρνηθας, έχουμε τόσα πολιτικά φυτά, που θα φιλτράρουν τον αέρα και θα σωθούμε.

– Από εκεί που μοίραζε ρόλους ο Λαλιώτης…

– Φύτεψε και ΕΣΥ μια ξαπλώστρα στην παραλία. Μπορείς… Ίσως κάποτε να γίνει δεντράκι…

– Καλή και αξιέπαινη η πρωτοβουλία Σγουρού – Κακλαμάνη για το χάος με τα νυχτερινά κέντρα. Κανενός υπουργού όμως δεν ιδρώνει το αφτί για να βάλει τάξη. Όλοι βολεύονται με τα καμώματα της νύχτας, που τα βλέπει η μέρα και κλαίει για τα χάλια τους…

– Με 10 ατάκες δεν κάνεις επανάσταση, Άρη…

– Ποιος υπουργός διαφωνεί δυνατά με τη σκέψη Αλογοφέσι για τον Γιάννο;

– ΠΑΣΟΚ… τσέπης – ΝΔ σιαγόνων σημειώστε ισοπαλία.

– Ο «γαλάζιος» αγώνας για τις «γαλάζιες» σιαγόνες δικαιώθηκε. Και εις άλλα με υγεία.

– Ου θησαυρίζετε θησαυρούς ομολόγων, διότι θα σας μείνουν εις τα συρτάρια άνευ αντικρίσματος, όπως έμειναν και των προκατόχων υμών.

– Ποιοι πρώην υπουργοί ανησυχούν για τους συνεργάτες τους την καταλληλότερη εποχή των παχιών αγελάδων;

– Ο Αλογοφέσις δεν ήθελε να τη σπάσει με τον Γιάννο στον Γιώργο, αλλά στον Σημίτη, διότι καλοέβλεπε τη θέση ο «καταλληλότερος»…

– Για φαντάσου σκηνή αν γινόταν δεκτή η πρόταση Αλογοσκούφη για τον Γιάννο να αναλάβει το ΔΝΤ. Από τον αποδιοπομπαίο Γιάννο να ζητάει ενημέρωση ο Γιώργος… Θα είχε μεγάλη πλάκα η ιστορία.

– Πάντως το χαμόγελο του Γιάννου έπαιξε ρόλο στη μη επιλογή του. Σου λένε οι άλλοι, οι τύποι του χρήματος, είναι δυνατόν να παίρνεις των άλλων τα λεφτά με το χαμόγελο; Φυσικά όχι, και έτσι επροτάθη ο Βέρι Στρονγκ από τον Σαρκο-ζεί… και βασιλεύει.

– Από την ημέρα εισόδου του Αρχιεπισκόπου γράψαμε ότι ο Προκαθήμενος θα πάει για μεταμόσχευση, όπως μας είχε πει γνωστός γιατρός, γνώστης της υγείας του Αρχιεπισκόπου…

– Ποιος είναι ο πιο γλυκός επαναστάτης ή αλλιώς επαναστάτης των λουκουμιών;

– Για ποιον πολιτικό λένε ότι έπαιζε μικρός πολύ γκρινι-Άρη και φιδάκι στον κόρφο σου…

– Εμείς, Μάκη μου, είμαστε οι πιο σταθεροί στην άποψή μας για τον χρόνο των εκλογών. Μάρτη είπαμε και Μάρτη θα γίνουν, όχι σαν άλλους του Ευαγγελίου που αλλάζουν κάθε λίγο θέση.

– Προ-αστεια-κά αστεία με το θέμα του προαστιακού. Κάτι δεν πάει καλά, Μιχαλάκη μου. Πέρα από τις κορδέλες, κοίταξε και το θέμα της ασφάλειας των επιβατών, μην πάθουμε καμιά μεγάλη πλάκα.

– Η ιστορία με τις πανελλαδικές έχει μεγάλο βάθος. Θα μάθουμε και τα ονοματάκια των παιδιών που έκαναν οι κύριοι τη λαθροχειρία… Σε ποια γραπτά έβαλαν το χεράκι τους.

Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ