Πατρινά και… άλλα

+ Θέμα προέκυψε με την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και νομαρχιακή σύμβουλο Χριστίνα Αλεξοπούλου. Η κ. Αλεξοπούλου -πολιτικός μηχανικός- έχει συνάψει σύμβαση με μεγάλη τράπεζα προκειμένου να φέρνει πελάτες για τη σύναψη δανείων, εισπράττοντας ένα ποσό ως προμήθεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού Τύπου, η νεαρή πολιτικός φέρεται να έλαβε προμήθειες για πρόσωπα για τα οποία όμως δεν είχε η ίδια μεσολαβήσει.

+ Κύκλοι φίλα προσκείμενοι στην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας λένε ότι δεν έχει καμία ευθύνη και ότι έχει πέσει θύμα συγγενούς της εξ αγχιστείας που καταλαμβάνει υψηλό διοικητικό πόστο στη εν λόγω τράπεζα. Επίσης λένε ότι το όλο θέμα ανακινήθηκε προκειμένου να την εμποδίσουν να θέσει υποψηφιότητα για το βουλευτικό αξίωμα, κάτι το οποίο όμως η ίδια δεν επιθυμεί.

+ Όπως και να έχει πάντως το πράγμα, υπάρχει ένα ζήτημα το οποίο έχει απασχολήσει ήδη τόσο τον γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Ζαγορίτη, όσο και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γ. Παπανικολάου.

+ Εδώ να σημειώσω ότι στο προσυνέδριο της ΝΔ στην Πάτρα, την προηγούμενη Κυριακή, η Χριστίνα ήταν «στα μέσα και στα έξω», ως επικεφαλής πολυάριθμων ΟΝΝΕδιτών…

+ Από τα παραλειπόμενα του προσυνεδρίου στου Λαδόπουλου: Ο μόνος βουλευτής που ασχολήθηκε με τις προετοιμασίες ήταν ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δεν έλειψε καθόλου τις μέρες του «στησίματος».

+ Έκπληξη προκάλεσε σε όσους ήταν στον χώρο η εμφάνιση του υπουργού Ανάπτυξης, Δ. Σιούφα, το Σάββατο το βράδυ, κατά τις 11. Ο εργασιομανής Θεσσαλός με το που έφτασε στην πόλη μας έσπευσε στου Λαδόπουλου, προκειμένου να κάνει πρόβα τις διαφάνειες που χρησιμοποίησε την άλλη μέρα στην εισήγησή του. Ακούραστος…

+ Θα ήταν άδικο να μη σημειωθεί η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για την εκδήλωση της Πάτρας και ο γενικός διευθυντής της ΝΔ, Μενέλαος Δασκαλάκης.

+ Πάντως παρόν στο προσυνέδριο ήταν και το «ΠΑΡΟΝ», αφού πολλοί από τους συνέδρους κρατούσαν την εφημερίδα στα χέρια τους…


Σχολιάστε εδώ