Αποστολικά και… άλλα

Η χώρα μας στα θέματα διαφθοράς μοιάζει με το Κονγκό, λένε στο ΠΑΣΟΚ. Από Κολομβία που ήμαστε επί εποχές «καταλληλότερου», αυτό θεωρείται όντως μια επιτυχία.

Δεν χρειαζόμαστε μετεωρολόγους να μας πουν ότι πλάκωσε καύσωνας, γιατί μίλησε ο καιρο-σκόπος Πάγκαλος αντί αυτών και έφτασε ο υδράργυρος στα ύψη.

Για ποιον «πράσινο» κορυφαίο συνεργάτη του Γιώργου επιμένουν ότι ο πρόεδρος δεν θα διστάσει να του κόψει τη γλώσσα; Ας κόψουν αυτοί πρώτα τις ανοησίες και μετά βλέπουμε.

Αντρέα, έχει καύσωνα, καλύτερα κάτσε εκεί που είσαι γιατί έτσι και δεις τι γίνεται θα πάθεις θερμοπληξία και δεν πρέπει. Άσε που η πολύχρωμη Μαρία και ο Μπίστης φωνάζουν: «Αντρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς» και αν τους ακούσεις δεν θα ξανασηκωθείς και εμείς χρειαζόμαστε πού και πού να το λέμε.

Όπου μικρός και η μοίρα του, λένε τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν χυδαία έντυπα, αλλά χυδαιότητες από τα στόματα ορισμένων.

Μάθανε πως ζεσταινόμαστε, πλάκωσε και ο Πάγκαλος, λένε στο ΠΑΣΟΚ.

Και πού είσαι ακόμα να δεις τι υποσχέσεις θα πάρουμε τον Αύγουστο, που θα είναι παχιές οι μύγες… Θα πάθουμε μυγίαση…

Ποιον υποψήφιο βουλευτή σε πολύ μεγάλη εκλογική περιφέρεια αποκαλούν γύφτικο σκεπάρνι οι συνάδελφοί του και γιατί; Χριστέ και Παναγία μου, τι άλλο θα ακούσουμε.

Ποιος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έχει το ψευδώνυμο «ο φωτογράφος» και γιατί;

Αλήθεια, σύντροφοι, όταν μιλούσε ο σοφός Αλέκος Παπαδόπουλος για τα πιράνχας της υγείας δεν εννοούσε ότι υπάρχει διαφθορά αλλά νομιμότητα; Είπαμε να μας τρελάνετε, αλλά με τόση ζέστη κόψτε τουλάχιστον τα παχιά λόγια.

Ο Γιώργος δεν θα κυβερνήσει με τους κορυφαίους αλλά με τις κολοκυθοκορφάδες.

Άμα είναι να πεθάνω όλους τους Έλληνες από την πείνα για να θεωρούμαι καλός υπουργός Οικονομίας, τότε εγώ μπορώ να γίνω καλύτερος του Αλογοφέσι…

Ποιους συναδέλφους του αποκαλεί ο Αλογοφέσις «μαύρα κοράκια» και γιατί;

Πάνε κάποιοι να κοντύνουν τη Μιλένα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά μάταιος κόπος.

Αγαπητή πολύχρωμη Μαρία, αλήθεια, γνωρίζεις αν υπάρχουν και δομημένα ή τιμημένα στο ΙΚΑ, επί ΠΑΣΟΚ, την εποχή «καταλληλότερου»;

Υπάρχουν, ναι ή όχι, καταλληλότερα δομημένα; Κάθε απάντηση δεκτή, κύριοι υπουργοί της Οικονομίας.

Ωραία, αγαπητέ πρόεδρε, δεν σε δεσμεύει το παρελθόν και πολύ σωστά. Με εκείνες τις περίεργες μουτσούνες που στέκονται δίπλα σου και εκφράζουν το παρελθόν που δεν σε δεσμεύει, τι θα κάνεις;

Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ