ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΡΤΑΡΧΗΣ

Σε εποχές που ο «τσάρος της οικονομίας» Γ. Αλογοσκούφης αρνείται να δώσει αύξηση στα άλλοτε «περήφανα γηρατειά» που παίρνουν συντάξεις πείνας, αποδεικνύεται πολύ ανοιχτοχέρης για τους εκλεκτούς του, αλλά και αυτοδιαψεύδεται όταν δηλώνει ότι έγιναν περικοπές στους μισθούς των προέδρων των ΔΕΚΟ, που τελικά προκύπτει ότι είναι μια μεγάλη κοροϊδία.

Όμως το χειρότερο είναι αλλού. Βρίσκεται στη διαχείριση των χρημάτων του ελληνικού λαού, που πληρώνει υποχρεωτικά για την ΕΡΤ, για να μπορεί, υποτίθεται, να αντισταθμίσει το κόστος λειτουργίας. Και διαπιστώνεται ότι αυτά τα λεφτά τα ΣΚΟΡΠΑΝΕ αντί να τα διαχειρίζονται με θρησκευτική ευλάβεια, μια και δεν είναι δικά τους και είναι υπόλογοι απέναντι στον λαό.

Είναι δυνατόν, κύριε Ρουσόπουλε, να μοιράζει ο κ. Παναγόπουλος μπόνους γιατί λέει συνέβαλαν στην οργάνωση της Eurovision, ή γιατί κάλυψαν καλά τα γεγονότα; Εσείς, κύριε υπουργέ, δίνετε στους εργαζόμενους στο υπουργείο σας τα ανάλογα… πριμ; Οι εθελοντές που δούλεψαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες πήραν έστω και μία δεκάρα;

Ξέρουμε ότι είναι πολύ ανήσυχος ο διορισμένος πρόεδρος, που πίστευε, αφελέστατα, ότι με την αγωγή θα μας φίμωνε και θα σταματούσαμε την κριτική και τις αποκαλύψεις. Ξέρουμε ότι είναι θορυβημένος από τη γνωστοποίηση των τεράστιων αποδοχών του. Το κρατούσε κρυφό. Και τώρα ψάχνει να βρει από πού και πώς διέρρευσε το μυστικό στο «ΠΑΡΟΝ»…

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, εκείνοι που έχουν την ατυχία να μην ανήκουν στο… σώμα των πατρικίων ή δεν κατάφεραν να γίνουν οι εκλεκτοί της διοίκησης, τα καλά παιδιά, είναι οργισμένοι. Τι προσφέρουν περισσότερο από εμάς, λένε όλοι εκείνοι που δεν πήραν μπόνους. Ο κ. Παναγόπουλος, ο διορισμένος εκπρόσωπος της κυβέρνησης, τους χρωστάει απάντηση.

Σήμερα φέρνουμε νέα στοιχεία στο φως. Δημοσιεύουμε άλλον έναν κατάλογο με 85 άτομα, που εισέπραξαν συνολικά 216.600 ευρώ (δηλαδή 73.806.450 δρχ.), ως πριμ παραγωγικότητας, για έργο που πρόσφεραν στη χρονική περίοδο 9/5/2006 έως 21/5/2006, για την οργάνωση της Eurovision!

Και βέβαια στο επόμενο φύλλο περιμένετε νέες αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν εκεί στο Μέγαρο της Αγίας Παρασκευής.


Σχολιάστε εδώ