Αποστολικά και… άλλα

=Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, γι’ αυτό στο ΠΑΣΟΚ ποντάρουν στην ανατροπή.

=Ανα-βρωμικά για τους δικαστές, για τον λοιπό λαουτζίκο βρώση ούτε για δείγμα.

=Γιώργος Καρα-Λεπέν.

=Σύγκρουση Παπαθεμελή – Καρατζαφέρη. Ο κόσμος είναι με τον Στέλιο, παρά τα επικοινωνιακά τρικ του Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

=Δεν βγήκε ο «γαλάζιος» αυγερινός στη Λάρισα κατά την επίσκεψη Καραμανλή, τα σύννεφα στις σχέσεις του με τους αγρότες δεν είχαν διαλυθεί όλα. Τα ψιλοκοκκίνισε και ο Κοκκινούλης, άντε να δεις γαλάζιο ουρανό.

=Βρε ευαισθησία που έχουν οι «πράσινοι» για τους θεσμούς και το πόσο πρότυπα πρέπει να είναι… Το ξυλοφόρτωμα στους συνταξιούχους από τους ΜΑΤ-ατζήδες των οποίων τότε ήσουν προϊστάμενος Μιχάλη μου, δεν είναι θεσμός για να είναι πρότυπο για τους παππούδες που τους ξυλοφόρτωναν. Ο θεσμός του κράτους δεν πρέπει να σέβεται τους πολίτες του;

=Η παιδική κυβέρνηση του Γιώργου εμφανίστηκε στην Κόρινθο για να εξαφανιστεί αργότερα…

=Σύμφωνα με πληροφορίες μου από τη Χ. Τρικούπη, λόγω έλλειψης υποψηφιοτήτων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκέφτεται να προτείνει για υποψήφιο βουλευτή στον νομό Αιτωλοακαρνανίας το ιστορικό στέλεχος του Κινήματος γνωστό γιατρό του Ευαγγελισμού Σπύρο Παπανδρέου του Αντρέα. Κάποιοι ανησυχούν, και με το δίκιο τους,

αν η συγκεκριμένη υποψηφιότητα προχωρήσει.

=Αν αραιώνατε, σύντροφοι, θα φαινόσασταν περισσότεροι στην Κόρινθο… όπως και αν δεν πάθαιναν λάστιχο και τα δύο πούλμαν από την Αθήνα.

=Σύντομα θα επισκεφτεί τη Χ. Τρικούπη η διεθνής οργάνωση για την προστασία των παιδιών για να διαμαρτυρηθεί για την κακοποίηση που υφίστανται οι νεαροί πιτσιρικάδες που βγαίνουν σαν γλάστρες στο σκηνικό του Γιώργου.

=Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, «πράσινοι» σύντροφοι… Σκεφτείτε το καλύτερα.

=Μήπως δεν πήγε για το περιβάλλον, αλλά για το οικογενειακό περιβάλλον ο Αντρίκος, λένε κάποιοι «πράσινοι» καχύποπτοι…

=Ξαναγράφω, υπάρχει γυναικείο χέρι, βελούδινο, για τα ομόλογα.

=Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανησυχούν με το θέμα του σκανδάλου των ομολόγων και γιατί; Και είναι κάμποσα.

=Αποσύρσεις αυτοκινήτων, αποσύρσεις παλιών σπιτιών, αποσύρσεις ηλεκτρικών συσκευών… Για αποσύρσεις πολιτικών πότε θα μιλήσετε, κύριοι; Και φυσικά δεν εννοούμε ανακύκλωση αλλά απόσυρση για εσάς, κύριοι της πολιτικής.

=Το περιβάλλον έβαλε μπουρλότο στο περιβάλλον του Γιώργου με την επίσκεψη του αδελφού Αντρίκου στον Καραμανλή.

=Αυτός δεν καβάλησε καλάμι αλλά και μοτοσικλέτα…

=Αν είναι δυνατόν, κύριε Λιάπη μας, να κόβεις κλήσεις σε Μεγαλέξανδρους… Πρέπει να ντρέπεσαι, διότι προσβάλλεις τη Μακεδονία μας.

=Αυτά δεν ήταν δομημένα αλλά τιμημένα και μάλιστα με Αράπη…

=Τον Αράπη όταν πλένεις, το ομόλογό σου γίνεται τιμημένο…

=Κούνια που σας κούναγε και τους κανακαριστές και τους κανακάρηδες, την ώρα των εκλογών. Μαύρο, κατάμαυρο, σαν τον φούμο, πρέπει να φάτε.

=Καλή η ενέργεια Γιώργου να αγοράσει αυτοκίνητο φιλικό προς το περιβάλλον, να βάζαμε όμως και τη ζώνη θα ήταν καλό. Να φορούσε ζώνη και ο συνοδηγός του, όπως δείχνει η φωτογραφία, θα ήταν καλύτερα.

=Όχι μόνο δεν αρέσετε, «πράσινοι» σύντροφοι, και ειδικά αυτές οι γουρουνόφατσες του εκσυγχρονισμού, αλλά δεν μπορείτε να γοητευτείτε ούτε μεταξύ σας… Φανταστείτε με τον κόσμο τι γίνεται.

=Όχι μόνο τον Παπαμαρκάκη γνώριζαν, αλλά και τον Πρινιωτάκη οι «πράσινοι». Τώρα ποιος τους γνώρισε στο «πράσινο» στρατόπεδο, αυτό θα το πούμε άλλη φορά.

=Στο ΠΑΣΟΚ δεν κάνουν λευκή απεργία, αλλά μαύρη, κατάμαυρη, πίσσα, κατράμι.

=Αυτά τα ομόλογα δεν ήταν δομημένα, αλλά γεννημένα… Γεννούν τόκους, γεννούν γκρίνια, γεννούν βρισιές, γεννούν αρπαχτές, γεννούν μίζες. Να ‘ναι καλά οι πατεράδες και οι μανάδες που τα γέννησαν, αλλά και ο σύντεκνος που τα βάφτισε…

=Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει μόνο μια λέξη που τα λέει όλα: Απογοήτευση.

=Έγινε μυστικός δείπνος πρόσφατα «πράσινων» κορυφαίων για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ. Νηστικοί πάντως δεν έφυγαν, διότι, απ’ ό,τι γνωρίζω, έφαγαν για καλά Γιώργο χωρίς να βαρυστομαχιάσουν.

=Γελάει ο κόσμος με την ανακοίνωση ότι ο αδελφός Γιώργης είδε στη Χ. Τρικούπη τον αδελφό Αντρίκο. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο ένοχη, για εμάς τους καχύποπτους, η συνάντηση Αντρίκου με τον Καραμανλή…

=Αλήθεια, εκείνο το Πολιτικό Συμβούλιο πότε θα συνεδριάσει;

=Μιλένα προ του τέλος μακάριζε… Κύριοι υποψήφιοι της Β΄ Αθηνών, και η Μιλένα Αποστολάκη ξέρει καλά από φίνις και τρέξιμο για την πρωτιά…

=Αυξάνονται και πληθύνονται με ταχύτητα φωτός οι «πράσινοι» οπαδοί του Ευάγγελου. Στο πρόσωπό του αρχίζει να λάμπει η ελπίδα. Και επειδή έχω κουραστεί να το γράφω, δεν χρειάζονται πολλά, ούτε εκατομμύρια ψήφων. Φτάνουν 10.000 άτομα στη Θεσσαλονίκη με πούλμαν να φωνάζουν: «Βαγγέλη, σώσε την παράταξη»…

=Πρόωρες εκλογές γιοκ…

Τις μάτιασε ο Μητσοτάκης.

=Μέχρι και ο Ζακύνθου εκλήθη να κάνει ευχέλαιο στο αρχιεπισκοπικό δωμάτιο μετά την έξοδο Μητσοτάκη από το Αρεταίειο Νοσοκομείο.

=Πάει, χάθηκε η αβρότητα για τις γυναίκες. Πώς είναι δυνατόν ένας Δούκας να συμπεριφέρεται τόσο άκομψα σε μια γυναίκα, έστω και πολιτική του αντίπαλο; Πέτρο, εκτροχιάστηκες.

=Συνήθως όταν πας για μεταπτυχιακά, κάποιοι γνωστοί καθηγητάδες υπογράφουν συστατικές επιστολές για το πανεπιστήμιο. Αλήθεια, του κ. Πρινιωτάκη ποιοι του έδωσαν συστατική επιστολή;

Αν του έδωσαν κάποιοι…

=Κύριε Λιάπη μας, κύριε Πολύδωρά μας, αλήθεια, τα περίπτερα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην Αθήνα με κάτι διαφημίσεις… να, που έχουν πάνω, δεν είναι επικίνδυνα για τους οδηγούς και είναι και δίπλα σε φανάρια; Ποιος θα δει αυτό το έγκλημα;

=Δεν ξέρω αν θα βρουν δουλειά στο Δημόσιο ορισμένοι «γαλάζιοι», αλλά για περίπτερο είναι σίγουρο ότι θα βρουν σίγουρη δουλειά.

=Ο Σγουρός δεν μεγαλοπιάστηκε όταν έκανε την Ελλάδα περήφανη με τα ολυμπιακά μετάλλια ως πρόεδρος της ομοσπονδίας των Ολυμπιονικών, θα μεγαλοπιαστεί τώρα που είναι νομάρχης; Έλεος, ρε σύντροφοι, με αυτά τα μαχαιρώματα. Έλεος πραγματικά, Ο νομάρχης και έντιμος είναι και τα κυβικά σεμνότητας χωράνε και σε μικρά αυτοκίνητα… λόγω χαρακτήρα και καταγωγής.

=Για ποια μέλλουσα υποψήφια της ΝΔ λένε ότι αυτή για να στανιάρει πρέπει να αδειάσει το μπουκάλι; Και πίνει και ακριβή μάρκα, γαμώτο.

=Ηχογραφημένο μήνυμα για τη γραφειοκρατία στέλνει ο Σγουρός.

=Σέρλοκ Χολμς η Βάσω Παπανδρέου. Ομολογουμένως η Βάσω τα καταφέρνει.


Σχολιάστε εδώ