Αποστολικά και… άλλα

Μόνο με τον Περικλή θα συγκρινόταν ο Σημίτης, είπε γνωστός τούρκος καθηγητής, στο συνέδριο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Μάλλον εφιάλτες θα έχει ο Περικλής στον παράδεισο του έργου του.

Δυστυχώς ούτε από μικρό ούτε από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, γιατί ορισμένα τρελά πράγματα γίνονται πολύ μικρά, όταν τα υπόσχονται τρελοί μικροί.

Ωραίο το ν/σ για τα ΣΔΙΤ. Συμπράξεις Ιδιωτικού – Δημόσιου Τομέα Γιώργος Χριστοδουλάκης – Νίκος Αλογοσκούφης…

Δυστυχώς, ο ένας είναι φυλακισμένος στην ιδιοφυΐα του και ο άλλος στην τριχοφυΐα του.

Δεν ξέρω αν είναι δομημένα τιμημένα τα ομόλογα, αλλά για ορισμένους βουλευτές είναι κονομημένα.

Υπάρχουν ομόλογα βουλευτών τέως και νυν, υπουργών τέως και νυν που είναι δομημένα – τιμημένα – κονομημένα…

Υπάρχουν πολιτικοί που έχουν δοσοληψίες με ενοικιάσεις κτιρίων στο Δημόσιο ή από το Δημόσιο; Μια απλή ερώτηση με αφέλεια κάνω.

Οι υποτιθέμενοι διαρρήκτες στο γραφείο του Σημίτη ήταν άνθρωποι του Γιώργου και έψαχναν το έργο του για τον εκσυγχρονισμό της χώρας να το βγάλουν προεκλογικό φυλλάδιο, μια και δεν του το έδινε ο Σημίτης.

Ποιος «πράσινος» ετοιμάζεται να ταράξει τα θολά νερά της Χαρ. Τρικούπη, έχοντας το κατσίκι στον ώμο του;

Στο ΠΑΣΟΚ γυρίζουν τη σβούρα και όλο βγαίνει στο χάνω…

Για ποιον πολιτικό λένε το τραγούδι: βρέχει φωτιά στη στράτα του, φωτιά που θα τον κάψει; Ομολογουμένως είναι αίνιγμα το άτομο.

Δεν φταίει ο καιρός και τα καιρικά φαινόμενα στην κυβέρνηση. Φταίει ο κακός της ο καιρός ομολογο-υμένως και τα λαμόγια που αδιάφθορα θα έφερναν τη «γαλάζια» άνοιξη…

Από μικρά παιδιά μπήκαν στα βάσανα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου της Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Πώς να εξηγήσεις στα παιδιά τι είναι το ΑΕΠ;

Τα περιβάλλοντά σας βλάπτουν σοβαρά το δικό μας περιβάλλον, κύριοι της πολιτικής.

Αυτή η απόφαση δεν τιμωρεί ενόχους, κύριοι δικαστές, αδικεί αθώους. Γιατί αν εσείς βάζετε ισόβια σε τέτοια παραπτώματα, που καλώς τα βάλατε, ως ποινή, τότε στους εγκληματίες ζωών τι ποινή πρέπει να βάζετε;

Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ… Δυστυχώς έγινε ήλιε ανόητε…

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή, στο Πάντειο όμως έχει τα μάτια της ανοιχτά.

Οι πρυτάνεις στη φυλακή και οι κουμπάροι έξω για να ψάχνουν κουμπαριές. Πραγματικά, όλα σ’ αυτόν τον τόπο έχουν μια σκοπιμότητα.

Για ποιον υπουργό λένε ότι έφτασε στην κορυφή, παίρνοντας όρη και βουνά με την τρέλα του, και τώρα κατέρχεται ψάχνοντας το δίκιο του;

Το κακό μάτι των συντρόφων του έστειλε τον Αλέκο στο νοσοκομείο. Περαστικά σου, φίλε Αλέκο, και η Δικαιοσύνη έρχεται.

Αδιέξοδο υπάρχει στο «πράσινο» στρατόπεδο με το θέμα των υποψηφιοτήτων. Δεν περπατάει η ιστορία της ανανέωσης.

Σπείρα ή Σ-πήρα μάς κυβερνά…

Είναι τρέλα, είναι παράνοια των καναλιών, των καναλαρχών, των εφημεριδάδων και των εφημερίδων. Δεν ασχολείται κανείς με το τι κάνει ο Μίκης, ο Ξαρχάκος, ο Κούνδουρος, η Μάρω Βαμβουνάκη, η Άννα Συνοδινού και ασχολούνται με τα ξέκωλα και αν το σκυλάκι ενός αδελφού ή αδελφής έχει ψυχολογικό πρόβλημα ή το σκουλαρίκι ή το ποδαράκι κάποιας γκόμενας έσπασε. Ντροπή μας.

Μεγάλος ηγέτης ο Αντρέας, κύριε νομάρχη, αλλά το ’89 ΕΣΥ και η παράταξή σου τον παραπέμψατε σαν κλέφτη…

Δυστυχώς για εσάς, κύριε νομάρχη, δεν θα είστε ούτε θυρωρός της Ιστορίας.

Για ποια «πράσινη» και για ποιον «πράσινο» λένε στη Χ. Τρικούπη ότι τζάμπα τσακώνονται σε ξένο αχυρώνα, διότι το υπουργείο που θέλουν και οι δύο, αν γίνουν ποτέ κυβέρνηση, το έχει καπαρώσει άλλος; Σύντροφοι, οικονομία και οικονομικά τα βέλη σας…

Ούτε η βροχή ούτε η μπόρα σώζουν την κυβέρνηση από τα ομόλογα…

Η φύση εκδικείται. Το περιβάλλον δεν σηκώνει αστεία, όταν εκνευρίζεται, γιατί του φερόμαστε με άσχημο τρόπο, μας δείχνει τα δόντια του.

Για δες ποιος μιλάει για το ΕΣΥ, ο κύριος ΕΓΩ του ΠΑΣΟΚ…

Δηλαδή θα κάνω Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών τον Ηρακλή Πολεμαρχάκι;

Πολλοί γελωτοποιοί καταντούν γελοίοι. Αλλά είναι και λίγα τα ψωμιά τους.

Σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια σε κοπάδια της Φθιώτιδας. Σπογγώδης αν-εγκεφαλοπάθεια στα κυβερνητικά «γαλάζια» κοπάνια…

Φανταστείτε να φάει ο πρωθυπουργός αρνάκι με σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια, σήμερα που επισκέπτεται τη Φθιώτιδα.

Τον «γαλάζιο» νομό Φθιώτιδας πάει να τον τελειώσει η «γαλάζια» κυβέρνηση. Τον έχει αφήσει στο έλεος των «γαλάζιων» φατριών. Από τη μια πλήττεται ο τουρισμός, από την άλλη με τη διοικητική διαίρεση της χώρας εξαφανίζουν τη Λαμία και φταίει η ανευθυνότητα των ανεγκέφαλων με τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια που εμφανίστηκε σε κοπάδι του νομού. Και η μόνη που τρέχει να δώσει λύσεις και κουράγιο είναι η Τόνια Αντωνίου, βουλευτής του νομού, που δεν αφήνει θέμα που να μην το αναδείξει.

Έρχονται μεγάλες ανατροπές σε πολλούς δήμους και νομαρχίες με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι γυναίκες και οι γυναικείες οργανώσεις δικαιώνονται για τη συμμετοχή τους… στα όργανα ΤΑ.

Γκρίνιες έχουν πέσει στη Β΄ Πειραιώς για το ποιος θα είναι ο επόμενος υφυπουργός Πολιτισμού. Πανικός στους νυν βουλευτές για τις νέες δυναμικές υποψηφιότητες.

Τι να τις κάνετε τις καταναλωτικές οργανώσεις, αφού σε λίγο καιρό με την πολιτική μας δεν θα υπάρχουν καταναλωτές, λένε οι «γαλάζιοι» υπουργοί, μα στο ΠΑΣΟΚ δεν το έχει πάρει κανείς ακόμα χαμπάρι εκτός της Τόνιας.

Ποιος «πράσινος» ανησυχεί με την υπόθεση των ομολόγων;

Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εδώ να δεις διαπλοκή και απάτες. Αν ψάξει τις υποθέσεις κανένας εισαγγελέας, θα βρει κάτι καρχαρίες με κάτι δόντια… να…

Κουρασμένα περιστέρια μπορεί να είστε «πράσινοι» σύντροφοι. Αθώες περιστερές όμως όχι.

Ποιοι «πράσινοι» ανησυχούν για τις ΜΚΟ όπου συμμετέχουν;

Κάποιοι προσπαθούν να εκτροχιάσουν τον ΟΣΕ και να του δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα, όμως οι μάγκες-διοικούντες τούς γνωρίζουν καλά και δεν θα την πατήσουν από το τρένο τους.

Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ