Πατρινά και… άλλα

+ Δεν ξέρω αν και ο κ. Σουφλιάς είναι γνώστης των έργων που πρόκειται να γίνουν στον Διακονιάρη. Πάντως πηγές του ΥΠΕΧΩΔΕ υποστηρίζουν ότι λίαν συντόμως θα αρχίσουν οι εργασίες. Φυσικά όλα αυτά μόλις ξεπεραστούν τα προβλήματα με τις απαλλοτριώσεις!

+ Σάρωσε η ΔΑΚΕ στους εκπαιδευτικούς. Συγκεκριμένα απέσπασε ποσοστό 45,94% και η ΠΑΣΚ 21,14%. Οι υπόλοιπες ψήφοι πήγαν στα κόμματα της Αριστεράς.

+ Λοιπόν δεν ξέρω τι λένε οι λεβέντες του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ, εκείνο, όμως, που καταλαβαίνω είναι ότι η Χριστίνα Μανωλοπούλου θα είναι σίγουρα η έκπληξη στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές… Ας είναι καλά ο κυρ Βασίλης!

+ Η πλάκα είναι η εξής: Μετά την αποκλειστική αποκάλυψη από τη «ΓΝΩΜΗ» για τη σύλληψη των κυκλωμάτων της νύχτας, η εφημερίδα καλύπτει ακόμα και πού πάνε διακοπές οι «Ζητάδες»! Και φυσικά καθημερινά μας λέει πόσο καλά κάνει τη δουλειά της η Αστυνομία. Δεν παραλείπει επίσης να μας εξηγεί πόσο καλός και τέλειος είναι ο αστυνομικός διευθυντής. Αντίθετα η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» που έχασε την είδηση δεν βλέπει τίποτα καλό!

+ Μάθαμε ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του «Νεολόγου των Πατρών», ενώ παράλληλα γίνονται συναντήσεις με συντάκτες που θα στελεχώσουν τη νέα έκδοση της ιστορικής εφημερίδας. Οι πρώτες επαφές πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη και ενδέχεται να συνεχιστούν αυτό το τριήμερο. Από τους ίδιους κύκλους διέρρεε η πληροφορία ότι η εφημερίδα θα είναι εβδομαδιαία και θα είναι καθαρά πολιτική με βάρος στα πολιτικά πράγματα της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής. Η πιθανή ημερομηνία έκδοσης προσδιορίζεται για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

+ Μάλιστα είναι αλήθεια! Το χρέος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ! Ποιος όμως χρέωσε τον δημοτικό θεατρικό οργανισμό; Ποιοι είναι αυτοί που οδήγησαν το θέατρο σε χρεοκοπία; Τώρα λοιπόν έφτασε η ώρα του Ανδρέα Φούρα. Έχει χρέος να αποκαλύψει τους υπευθύνους και να ξεκαθαρίσει αμέσως το τοπίο.

+ Και μια και λέμε για ξεκαθαρίσματα θα πρέπει επιτέλους να αποσύρει ο κ. Δήμαρχος την υποστήριξη του σ’ έναν γιατρό του «Καραμανδανείου» ο οποίος έχει δημιουργήσει δεκάδες προβλήματα. Εμείς απ’ αυτήν εδώ τη στήλη έχουμε κάνει αρκετές αναφορές και είμαστε σε θέση πλέον να πληροφορήσουμε τόσο τον διοικητή όσο και τον κ. Φούρα ότι έχουμε στα χέρια μας όλες τις αναφορές για τον εν λόγω κύριο, αλλά και τα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου το οποίο, ως αποδεικνύεται, συζήτησε το θέμα του, έπειτα από σχετική αναφορά, παρουσία του! Γιατί αλήθεια τον καλύπτουν; Ποιες άραγε «μυστικές» ή φανερές δυνάμεις υποστηρίζουν τον γιατρό που όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει; Γιατί ο κ. Φούρας θέλει να συνδέσει το καλό του όνομα με ένα πρόσωπο που αν μη τι άλλο δεν είναι αποδεκτό ακόμα και από συναδέλφους του;
Περιμένουμε τις πρωτοβουλίες τόσο της διοίκησης όσο και του δημάρχου. Και φυσικά την επόμενη Κυριακή θα παραθέσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας. Και τότε τον λόγο θα έχει ο υπουργός Υγείας!


Σχολιάστε εδώ