Αποστολικά και… άλλα

=Άλλη μια επιβεβαίωση του γνωστού καραμανλικού αποφθέγματος… «έξω πάμε καλά». Μέσα τι γίνεται, πρόεδρε;

=Στο ΠΑΣΟΚ ούτε μέσα ούτε έξω πάνε καλά…

=Οι σκεπτικιστές στο ΠΑΣΟΚ δεν βλέπουν με καλό μάτι την υπόθεση Γιάννου.

=Ο Κουλούρης θα επιστρέψει και για έναν απλό λόγο: για να δείξει ότι ο Γιάννος δεν είχε δίκιο και εκτέθηκε από μόνος του. Άρα δεν θα μπορούσε να γυρίσει πίσω.

=Τι εννοεί ο ποιητής Πέτρος ότι κάθε περίπτωση εξετάζεται διαφορετικά; Καθίστε καλά μάγκες και εδώ είμαστε ή ό,τι και να γίνει μείνετε εκτός, γιατί οι αποφάσεις του αρχηγού δεν αλλάζουν… Παιδονόμοι στο ΠΑΣΟΚ.

=Έσκασε στα γέλια ο Καραμανλής, όταν του είπε ο αρχηγός των Μαορί ότι, για να ξορκίσουν το κακό, ρίχνουν στην πυρά τα ομοιώματα του Σημίτη και του Μητσοτάκη.

=Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Μητσοτάκης δεν πάσχει από ιατρικό Αλτσχάιμερ… Θυμήθηκε πως το όνομα των Σκοπίων δεν πρέπει να είναι το Μακεδονία.

=Πολιτική καριέρα θυγατέρας αναγκάζει πατέρα να λειτουργεί με θυμικό και θύμηση.

=Στη Ρηγίλλης φοβούνται μήπως το χαμένο μνημονικό Μητσοτάκη θυμηθεί και τις δηλώσεις που έκανε για τον Καραμανλή και τότε ζήτω που κάηκαν οι «γαλάζιοι».

=Ο Γιάννος ξέρει και από εθνική άμυνα, ξέρει και από οπλικά, γι’ αυτό καλά θα κάνουν ορισμένοι να μην τον προκαλούν και πολύ, γιατί βλέπω πολλούς μύθους να καταρρίπτονται στο «πράσινο» στρατόπεδο.

=Πολλοί πολιτικοί που ζητούν την ευλογία του Χριστόδουλου λόγω εκλογών θα εισπράττουν την ανεμοβλογιά του. Ξέρουν αυτοί το γιατί απαντά έτσι η Αρχιεπισκοπή. Ας μάθουμε τουλάχιστον εμείς.

=Ποιοι θέλουν να το παίξουν παιδονόμοι στο ΠΑΣΟΚ και γιατί;

=Αναζητείται Βέφα για την κυβέρνηση, για να δώσει καμιά μαγική συνταγή να ξεπεραστεί το μεγάλο ομολογιακό πρόβλημα.

=Κύριε Αλογοφέσι, δες τι έπαθε ο Γιάννος και βάλε κι ΕΣΥ μυαλό… γιατί τα θαύματα κρατούν λίγο καιρό και οι ανταρτοπόλεμοι τελείωσαν…

=Για ποιον πολιτικό λένε ότι δεν πάει στον λαό αλλά στον Κορυδαλ(α)ό;

=Ωκε-ανία η ψυχή του ανθρώπου.

=Μαν-(Βου)-βάλου είναι το σύστημα του Πέτρου προς τη ΝΔ. Πετρο-βολεί για την ώρα.

=Τα κανάλια δεν κάνουν παιχνίδι με τον Καρατζαφέρη, αλλά μέσω του Γιώργαρου στήνουν το δικό τους σκηνικό κρίσης. Η Σκοπιά-τους και τα άρματα είναι εφ’ όπλου λόγχη.

=Ποιος υφυπουργός έχει το προσωνύμιο λαγός… γιατί όπου βρεθεί και όπου σταθεί τάζει λαγούς με πετραχήλια.

=Ο Βαζέχα έβαλε μέσον στην Αγγλία για να βρει εισιτήριο για τον τελικό. Αλήθεια, γιατί δεν απευθύνεται στην Ομοσπονδία Αστυνομικών να του πουν την πηγή απ’ όπου προμηθεύτηκαν τα 200 εισιτήρια για να διαμαρτυρηθούν.

=Ο Βερελής, επειδή γνωρίζει να στοχεύει, γνωρίζει πολύ καλά τι λέει για τη μίζα των 500.000 δολαρίων και αν μη τι άλλο γνωρίζει γεωγραφία και πού πέφτει η δυτική Μακεδονία.

=Όταν είσαι έντιμος, σοβαρός και χορτάτος ομολογουμένως δεν ασχολείσαι με μίζες και τέτοια περίεργα κόλπα.

=Ούτε στο γήπεδο δεν πήγε ο συμπέθερος Προκόπης Παυλόπουλος, πρωθυπουργεύων της χώρας. Πού ώρα για τέτοια, έλεγε ο Προκόπης σε στενούς του φίλους. Άσε που αν φύγει από την καρέκλα κινδυνεύει από τον Αλογοφέσι.

=Θυμηθείτε το. Σε λίγο χρόνο θα ξεσπάσει λόγω νέων ρόλων πόλεμος Αρσένη – Πολυζωγόπουλου για κοινωνικά θέματα.

=Υπάρχει γυναικείο χέρι στα ομόλογα…

=Ποια «πράσινα» παιδιά του εκσυγχρονισμού γνώριζαν την JP Morgan;

=Ποιος «πράσινος» γνωρίζει τον Παπαμαρκάκη;

=Ποιος «γαλάζιος» γενικός ανησυχεί με το θέμα των ομολόγων, πέρα από τον ήδη πια γνωστό… στην πιάτσα;

=Τον Πρινιωτάκη, πέρα από την ΠΑΣΠ, ποιος άλλος «πράσινος» τον γνωρίζει;

=Από τα παπάκια της εποχής Μητσοτάκη στα αυτοκίνητα του Αλογοφέσι… Είδες, σε 15 χρόνια πώς η ΝΔ κάνει το παπάκι αυτοκίνητο;

=Όποιος Νεοδημοκράτης πει ότι πρέπει να πάρουνε τον Γιάννο Παπαντωνίου στη ΝΔ, πρέπει να απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του λόγω βλακείας.

=Χάσαμε τον πρωθυπουργό στην Ωκεανία, αλλά βρήκαμε τον πρωθυπουργεύοντα συμπέθερο Προκόπη.

=Όσο βγαίνει ο Τσε-Γκορκίδης στα τηλεοπτικά πορτοπαράθυρα, τόσο κερδίζει ο Βύρωνας.

=Ποιος υπουργός είναι δημόσιος κίνδυνος για τον Καραμανλή;

=Δεν πτοείται ο Καραμανλής με τον Καρα-τζαφέρη.

=Καλά, ο Γιάννος έφυγε νωρίς…

=Ε(Μ)-πιστολ(ι)ές Γιάννου…

=Σκοπια-Νο… λέμε όλοι στην Ελλάδα.

=Ο ταχυδρόμος δεν περνούσε από τη Χ. Τρικούπη για τον Γιάννο… που βέβαια αν τον έστελνε με e-mail θα είχε διαφορετική τύχη.

=Από τις πιο δραστήριες διαμερισματικές του συνδυασμού του Νικήτα εξελίσσεται η Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη. Από τα βιβλία στη Μέρα της Μητέρας, στις παιδικές χαρές με συμμετοχή ιδιωτών… Μέσα στο σύγχρονο πνεύμα του Νικήτα.

=Από τη Β΄ Πειραιά βλέπω υφυπουργό στο υπουργείο Πολιτισμού. Αν κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ… Ακούστε τι σας λέω. Και βέβαια θα εκλεγεί για πρώτη φορά.

=Η Θεσσαλονίκη θέλει ισχυρές προσωπικότητες στη Βουλή και γι’ αυτό ετοιμάζει την επιστροφή του στη Βουλή ο Δημήτρης Σταμάτης, πρώην βουλευτής.

=Χάνει το Δουκάτο – χάνει το Δουκάτο και θα μείνει αδειανό το δικό του πιάτο.

=Υπάρχουν και «πράσινοι» που φοβούνται το θέμα των ομολόγων…

=Αλήθεια, η ΑΔΕΔΥ γιατί δεν κατέθεσε μήνυση και για τα χαμένα χρήματα της περιόδου 1999-2001 στο χρηματιστήριο. Δεν χάθηκαν τότε χρήματα, αλλά λιόσποροι, γιατί αυτή η περίεργη στάση…

=Εάν θέλετε να απαλλαγούμε από πολιτικές σκοπιμότητες, βάλτε φραγμό στα κόμματα να είναι υποψήφιοι βουλευτές οι Συνδι-κα-Ληστές και οι δημαρχο-νομάρχες για δύο τετραετίες μετά τη λήξη της θητείας τους.

=Με τούτα και με εκείνα έχασα και τη φίλη μου Κατερίνα Αδαμοπούλου, υποψήφια βουλευτή στη Β΄ Αθηνών με τη ΝΔ. Το κυνήγι του σταυρού δεν αφήνει χρόνο στην Κατερίνα ούτε πέντε λεπτά για φίλους που την αγαπάνε.

=Μίνι ευρωσύνταγμα στο ύψος του Σαρκοζί ετοιμάζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

=Έρχεται ανασχηματισμός στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Κάτι ψιθυρίζεται μέσα από τα δόντια για ορισμένους συντρόφους με το θέμα των ομολόγων.

=Η κόντρα Χρυσοχοΐδη – Παπαδόπουλου έχει παρελθόν, έχει παρόν, έχει και μέλλον και δεν αφορά μόνο τη Β΄ Αθηνών.

=Μπράβο στη Φάνη και στα αντανακλαστικά της. Μόλις έγινε το επεισόδιο με τον άγγλο τουρίστα και τον ταξιτζή, έδρασε αστραπιαία και ζήτησε συγγνώμη. Ο τουρισμός με τη Φάνη περιμένει, με το δίκιο του, καλύτερες μέρες.

=Ο Γιώργος μίλησε στο παραμάγαζο της Ρηγίλλης, τον ΣΕΒ. Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί.

Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ