Αποστολικά και… άλλα

=Ο Τζουμάκας έβγαλε φωνή αγωνίας για το πρόγραμμα, Αννούλα μου, και, απ’ ό,τι γνωρίζω, τα ελληνικά του είναι καλύτερα από τα δικά σου.

=Αυτή η Σεγκολέν θα μας βάλει να τρώμε τη σάρκα μας καλοκαιριάτικα με το πρόγραμμά της…

=Στο ΠΑΣΟΚ κανονίζουν προγράμματα μπάνιων. Τις μονές μέρες θα κάνουν μπάνιο οι φιρφιρίκοι και τις ζυγές οι φιρφιρίκες…

=Πας μη Έλλην μη χριστιανός, άρα και δεν πρέπει να γίνεται άλλος Πατριάρχης στα Ιεροσόλυμα. Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο, χριστιανοί μου.

=Κυβέρνηση ανταγωνισμού βλακείας. Πράγματι οι υπουργοί δεν συναγωνίζονται για το έργο τους αλλά για τη βλακεία τους την εκλογική.

=Απ’ ό,τι φαίνεται ο Λαλιώτης ανέτρεψε τα μέχρι χθες δεδομένα, ότι δηλαδή ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Από την ταραχή και τον φόβο των «γαλάζιων» μάλλον θα φέρει άνοιξη στο ΠΑΣΟΚ.

=Τα μεγάλα λαμόγια επιδιώκουν συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων για να κάνουν λαμογιές διακομματικές.

=Αυτή δεν είναι δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο, αλλά με εισαγγελικό. Για ποια πολιτικό μας μιλάνε έτσι οι σύντροφοί της;

=Να δω τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο να χορεύουν σκληρό ροκ Λαλιώτη και να πεθάνω.

=Ωραίοι οι τύποι που μας κυβερνούν και όσοι θέλουν να μας κυβερνήσουν. Ολυμπιακοί – Παναθηναϊκοί. Φοβάστε; Όχι, δεν φοβόμαστε. Θα σας νικήσουμε, όχι θα χάσετε. Ρε, άντε χαθείτε όλοι σας.

=Δεν το δείχνουν μόνο οι ζέστες ότι έχουμε καλοκαίρι, το δείχνουν και οι πολιτικοί μας που άρχισαν να παίζουν με τα κουβαδάκια τους…

=Του χρόνου θα μας εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον ο Θόδωρος, ο μεγάλος τραγουδιστής.

=Συγγνώμη, τα αρμόδια όργανα του Κινήματος είναι ο Γιώργος. Γιατί κάποιοι σύντροφοι ευτελίζουν τις αποφάσεις του προέδρου;

=Ο μεγάλος τραγουδοποιός που έγινε μεγάλος τραγικο-ποιός.

=Αν, αγαπητοί σύντροφοι, το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις πρόωρες εκλογές, όπως λέτε, τότε γιατί να τις κάνει ο Καραμανλής, για να τις χάσει; Φυσικά όχι… δεν είναι κορόιδο ο Καραμανλής. Άρα τι άλλο τρέχει θα το δείξει ο χρόνος.

=Η επιστροφή Λαλιώτη δεν σηματοδοτεί και κατ’ ανάγκην πρόωρες εκλογές. Μπορεί να έγινε πρόωρος τοκετός για το «θείον βρέφος», αλλά όλα θέλουν την υπομονή τους.

=Το ΠΑΣΟΚ κυοφορούσε το νέο και έτεκε το «θείον βρέφος», διότι οι ιδέες και οι απόψεις, τα οράματα είναι διαχρονικά και δεν αρκεί μια λέξη-σύνθημα στην πολιτική μας.

=Μάλλον ο Λουκάς Παπαδήμος θα είναι ο νέος «τσάρος της οικονομίας» σε περίπτωση που ο Γιώργος γίνει πρωθυπουργός. Η Παπα-Βάσω θα πάει αλλού…

=Είπαμε, κυρίες της πολιτικής να βάλετε τα στήθη σας για μας μπροστά και όχι να μας τα επιδεικνύετε…

=Η AGB κάνει ένα μεγάλο λάθος, μετράει νούμερα τηλεθέασης και όχι νούμερα τηλεόρασης…

=Μου φαίνεται ότι ορισμένοι «πράσινοι» έκαναν τζάμπα αιτήσεις για να είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ. Διότι τα «πόθεν έσχες» είναι όντως αίσχος και ο Γιώργος δεν ρισκάρει με τίποτα. Γι’ αυτό τζάμπα ο κόπος τους για το βιογραφικό τους.

=Ευκαιρία να ρωτήσω τη Ρηγίλλης αν προτίθεται να ζητήσει τα «πόθεν έσχες» για τους υποψήφιους βουλευτές της. Αν δεν το κάνει, κακό της κεφαλής της.

=Για ποια δημοκρατία ανησυχείτε, κύριε Σημίτη, για τη δημοκρατία των υπογείων του Μαξίμου, για τη δημοκρατία της ληστείας των «παπαγάλων» και των «κολλητών» του χρηματιστηρίου, για τη δημοκρατία που ξυλοφορτώνει τους συνταξιούχους, για τη δημοκρατία «εγώ θα είμαι για όλα ή δεν θέλω τίποτα», για τη δημοκρατία των πολιτικών εκβιασμών; Κακώς ανησυχείτε σήμερα, έπρεπε να ανησυχήσετε τότε. Αλλά τότε ήσασταν ο «καταλληλότερος». Aνησυχώ που ανησυχείτε…

=Στο ΠΑΣΟΚ αντί για παντεσπάνι θα μας δώσουν πάλι κουλούρι και αν είναι ο Κίμων ο δάσκαλος, χαλάλι ο κόπος και η προσμονή…

=Μάθαμε πως δεν έχουμε επιτήρηση, πλάκωσαν και οι ζέστες…

=Ποιοι «γαλάζιοι» σεμνοταπεινάδες έχουν σειρά να βγουν στη σέντρα; Αχόρταγα τα άτιμα παιδιά…

=Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει… Μούγγα έχουν κάνει οi εθνοπατέρες τις αυξήσεις για τους δικαστικούς. Κορόιδα είναι, αφού και οι ίδιοι επωφελούνται;

=Άραγε πόσες δικαστικές αποφάσεις για δεδουλευμένα έχουν μείνει στα συρτάρια των μανδαρίνων της κυβέρνησης; Ενώ όταν πρόκειται για την τσέπη των δικαστών, ως διά μαγείας τα συρτάρια γεννούν ευρώπουλα…

=Η ηθική της πολιτικής δεν διδάσκεται, δυστυχώς για σας, κύριοι της πολιτικής.

=Η Δήμητρα ξέθαψε το όπλο του Αντρέα. Τώρα ποιον θα πυροβολήσει κανείς δεν το γνωρίζει. Πάντως έχει δίκιο να πυροβολεί…

=Γιώργο, παρ’ τους όλους…

=Δεν έχει μείνει πια κανείς που να μην έχει γυρίσει στο ΠΑΣΟΚ. Όντως ο Γιώργος τα άλλαξε όλα.

=Οι «γαλάζιοι» βαρώνοι ξεσπάθωσαν σε λάθος χρόνο, με λάθος θέματα και λάθος πρόσωπα.

=Θα μας τρελάνουν οι «γαλάζιοι». Με τόση λειψανδρία αποφάσισαν να κάνουν το μαρτύριο της σταγόνας στο ΠΑΣΟΚ. Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι.

=Ο κόσμος σας έστειλε στην αντιπολίτευση όχι μόνο για να σας τιμωρήσει για τον φαύλο εκσυγχρονισμό σας, αλλά και για να βάλετε μυαλό. Όσο βλέπει ότι δεν βάζετε μυαλό, άλλο τόσο θα σας τιμωρεί.

=Αγαπητοί σύντροφοι, πέρα από το αύριο υπάρχει και το μεθαύριο. Μη στενοχωριέστε.

=Κάποια στελεχάκια του Γιώργου θέλουν να κάνουν εχθρό τους τον Λαλιώτη, για να γίνουν τάχατες ισοϋψείς του. Βρε τι λένε τα παιδιά που δεν ξέρουν πού πέφτει η Χ. Τρικούπη.

=Για ποιον πολιτικό λένε ότι δεν αρμενίζει στραβά ο γιαλός του, αλλά και ο αιγιαλός του;

=Πολύ σωστό το μέτρο της Φάνης για την πυρασφάλεια των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων της χώρας. Μπράβο στη Φάνη για το θάρρος της να μην παίζει με την ασφάλεια του κόσμου. Να μπορούσαν να τη μιμηθούν και άλλοι συνάδελφοί της που δεν έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό θέμα είναι η πυρασφάλεια για τους πολίτες.

=Αν, σύντροφοι, εσείς ήσασταν στη θέση του Καραμανλή, θα κάνατε πρόωρες εκλογές; Φυσικά όχι. Τότε γιατί τις ζητάτε… και τις περιμένετε τζάμπα;

=Για ποιον υπουργό λένε ότι προσπαθώντας να αποδείξει ότι αξίζει το μόνο που καταφέρνει είναι να αποδεικνύει ότι δεν αξίζει;

=Έχει γούστο να πετάξει κανέναν ανασχηματισμό ο πρωθυπουργικός συμπέθερός μου, Προκόπης Παυλόπουλος… Πάντως εκπρόσωπος Τύπου ξέρω καλά ποιος θα είναι… Μάρκα και τα λοιπά… δεν χρειάζονται.

=Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται το Ασφαλιστικό, το Ασφαλιστικό τρέμει το ΠΑΣΟΚ.

=Συγγνώμη, «πράσινοι» σύντροφοι, ο Τσοβόλας έχει διαλύσει το κόμμα, τι σόι αρχηγός κόμματος είναι.

=Υπάρχουν και ορισμένοι αστυ-ανομικοί, δυστυχώς, για όσους αστυνομικούς πράγματι παλεύουν με τα 700 ευρώ για να τα βγάλουν πέρα…

Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ