Δήλωση μετανοίας στον Ψυχάρη από το «Θέμα»!

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας στις 18.6.2006, 25.6.2006, 2.7.2006 και 9.7.2006, που αφορούσαν σε δήθεν σχέσεις του κ. Σταύρου Ψυχάρη με αμυντικές προμήθειες, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι από το μεταγενέστερο ρεπορτάζ διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για την ύπαρξη τέτοιων σχέσεων. Τα δημοσιεύματα του ʽʽΘέματοςʼʼʼ ήταν αναδημοσιεύσεις σχολίων ραδιοφωνικού σταθμού που φαίνεται τελικά πως ήταν ανεπιβεβαίωτες φήμες. Επομένως όσα σχετικά δημοσιεύτηκαν και σχολιάστηκαν στην εφημερίδα μας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και προβαίνουμε όπως οφείλουμε στην επανόρθωση αυτών».

Και η «Ελευθεροτυπία»!

Στο μεταξύ άλλη μια εφημερίδα του λεγόμενου «προοδευτικού» χώρου έσπευσε να κάνει… δήλωση μετανοίας για δημοσίευμά της σε βάρος του υπεύθυνου Τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί Σπ. Σπηλιωτόπουλου, Αν. Γκουριώτη. Συγκεκριμένα η εφημερίδα στη δήλωσή της αναφέρει:

«Δηλώνουμε ότι η εφημερίδα μας, η οποία σε καμία στιγμή δεν είχε την πρόθεση να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του κ. Αναστασίου Γκουριώτη, ουδέποτε ανέφερε ρητά ή υιοθέτησε απόψεις τρίτων ότι αυτός προέβη σε παράνομες ή επιλήψιμες συναλλαγές ή συνομιλίες κατά τη διάρκεια του εν λόγω ταξιδιού».

Και βέβαια για να… εξιλεωθεί φιλοξενεί και φωτογραφία εκείνου που λοιδορούσε…


Σχολιάστε εδώ