Ώρα ΠΑΟ για Κύπελλο

Οπότε είναι φυσιολογική η δίψα για την κατάκτησή του, όπως επεσήμανε στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκας και ο κορυφαίος αμυντικός της Ευρώπης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο διεθνής γκαρντ, το απόλυτο βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα, θέλει να συνδυάσει τα γενέθλιά του με την ενθρόνιση στον μπασκετικό θρόνο της Ευρώπης. Τον ίδιο στόχο, όμως, έχουν όλα τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κυρίως οι δύο ιδιοκτήτες, οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι.

«Πρέπει να πάρουμε το κύπελλο για τον Παύλο και τον Θανάση», είπε εμμέσως πλην σαφώς ο συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης.

Το πρώτο εμπόδιο στον δρόμο προς την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ακούει στο όνομα Ταού.

Οι Βάσκοι θα έρθουν στην Αθήνα αναψοκοκκινισμένοι από το χαστούκι που τους έριξε η Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά παραμένουν επικίνδυνοι και με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς στον πάγκο τους θα παίξουν και άμυνα πέρα από επίθεση.

Στον άλλο ημιτελικό της Παρασκευής θα συγκρουστούν η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ του δικού μας Θοδωρή Παπαλουκά με την Ουνικάχα Μάλαγα του Κώστα Βασιλειάδη. Η ρώσικη ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί, αφού εκτός των άλλων οι Ισπανοί έρχονται πληγωμένοι στην Αθήνα χωρίς το βασικό δίδυμό τους κάτω από τα καλάθια, τον σλοβένο φόργουορντ Τούσεκ και τον πορτορικανό σέντερ Σαντιάγκο.


Σχολιάστε εδώ