Μετράει μέρες ο κ. Τσουπίδης

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο κ. Τσουπίδης μετράει μέρες. Οι πρωτοκλασάτοι της κυβέρνησης που τον στήριζαν διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να τον κρατήσουν άλλο και του γυρίζουν την πλάτη.
Εν τω μεταξύ πανικόβλητος ο κ. Τσουπίδης στράφηκε κατά του «Π» και με αγωγή-ποταμό επιχειρεί, με δικολαβισμούς, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το αμόκ φίμωσής μας που φαίνεται ότι τον έχει κυριεύσει τον οδήγησε στο να μας ζητάει για ηθική βλάβη, άκουσον άκουσον, το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, που θυμίζει τα επίπεδα όπου παίζουν, τις τελευταίες μέρες, οι μίζες των ομολόγων!
Στην αγωγή-απολογία του για να υποβαθμίσει τη συγκλονιστική αποκάλυψη για την εταιρική του σχέση του 50% με την Ακρόπολις Χρηματιστηριακή θυμήθηκε να εξιστορήσει τα όσα αποκάλυπτε επί έναν χρόνο το «Π» για τον βίο και την πολιτεία του στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Για την ταμπακιέρα αποφεύγει να γίνει συγκεκριμένος. Απαντά αόριστα και με αφορισμούς. Μας λέει: «Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την ως άνω εταιρεία», παραλείπει εντέχνως να μας πει αν έχει ή δεν έχει δική του κυπριακή εταιρεία, η οποία -όπως αποκαλύψαμε- κατέχει το 50% της Ακρόπολις Χρηματιστηριακή. Τα στοιχεία-αποδείξεις που επιβεβαιώνουν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις μας βρίσκονται στα χέρια μας. Θα περιμένουμε και αν η κυβέρνηση δεν σας αποπέμψει θα τα δημοσιοποιήσουμε. Τελεία και παύλα.
Ο παιδιάστικος ισχυρισμός του ότι η διασύνδεσή του με τον κ. Παπαμαρκάκη περιορίζεται στη συμμετοχή του σε μια άτυπη, άμισθη, συμβουλευτική ομάδα θυγατρικής εταιρείας προκαλεί θυμηδία και απόπειρα για κάποιο άλλοθι απελπισίας. Επ’ ευκαιρία ξαναρωτάμε τον κ. Τσουπίδη: Μπορεί ή δεν μπορεί να απαντήσει ξεκάθαρα, πόσα δομημένα ομόλογα αγοράστηκαν με δική του απόφαση και ποιο είναι το ύψος της ζημίας που έχει υποστεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί των ημερών του; Γιατί είναι διάχυτη η πεποίθηση ότι έχει πρωταγωνιστική δράση στο σκάνδαλο των ομολόγων.
Όσον αφορά τη διανομή των μετοχών, ο αστείος ισχυρισμός του ότι δεν την έκανε ο ίδιος, αλλά το ΔΣ το οποίο ελέγχει και το κάνει ό,τι θέλει, δεν αξίζει καν δικό μας σχόλιο…
Άλλωστε ο εν λόγω κύριος είναι ο ίδιος που έκανε την απίστευτη έγγραφη δήλωση στον ισολογισμό εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρείας με το εξής πρωτάκουστο: «Η διοίκηση δεν συμφωνεί με τη γνώμη των ορκωτών λογιστών».
Το «Π» προειδοποιεί τον κ. Τσουπίδη. Αν αισθάνεται ότι μπορεί να στηρίξει και να αποδείξει την προκλητική επιθετικότητά του, ας έρθει στο δικαστήριο. Τον περιμένουμε με όλα τα συντριπτικά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. Και τότε θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.


Σχολιάστε εδώ