Πατρινά και… άλλα

+ Πολλή δουλειά θα έχει ο Γιώργος Παπανδρέου σε περίπτωση που θα θελήσει να αναμιχθεί στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας. Γιατί με δεδομένες τις απουσίες των κ. Κατσικόπουλου και Φούρα η προσφορά είναι απίστευτα μεγάλη. Ήδη σε κάποιες τοπικές εφημερίδες δημοσιεύονται φωτογραφίες δήθεν ικανών και άξιων για το ψηφοδέλτιο. Και το χειρότερο; Εύχονται επιτυχία για την εκλογή τους στη Βουλή!

+ Δεν ξέρω ποια παιχνίδια θα παιχτούν ή ποια έχουν αρχίσει και παίζονται, εκείνο πάντως που μου φαίνεται πολύ πιθανό είναι πως τελικώς θα συμπεριληφθεί στη λίστα κάποιος από την οικογένεια Κίτρου… Κάνω λάθος;

+ Από την άλλη πλευρά της Νέας Δημοκρατίας τα πράγματα είναι μάλλον πιο ήρεμα. Στο ψηφοδέλτιο θα είναι σίγουρα οι τέσσερεις βουλευτές (μάλιστα κυρίες και κύριοι, τέσσερις είναι) και η Νατάσα Ράγιου. Για παρακάτω δεν ξέρω και αν θέλετε να μάθετε ρωτήστε τον κ. Ζαγορίτη!

+ Έμαθα ότι ο κ. Μιχάλης Μπεκίρης έχει στενές πολιτικές σχέσεις με το περιβάλλον Μητσοτάκη. Είναι επιστήθιος φίλος του Κυριάκου. Μην ξεχνάμε ότι είναι κουμπάρος του, αφού τον πάντρεψε. Δεν παίρνω όρκο ότι είναι και της Ντόρας. Στο ίδιο μπλοκ χρεώνονται και κάποια ακόμα στελέχη που φως είδαν και έγιναν παράγοντες επί ημερών Καραμανλή! Ε, ποιος σας είπε ότι στην πολιτική σκηνή δεν υπάρχουν αχάριστοι!

+ Τώρα -και δικαιολογημένα- θα μου πείτε στο πλάνο για το ψηφοδέλτιο δεν είναι και ο κ. Παπαδημάτος; Μπορεί και να είναι. Μπορεί να είναι και ο Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, που παίζει δυνατά, έχει βλέπεις προσβάσεις ψηλά… Μπορεί και ο Μαλεβίτης ή ο Διομήδης Ψηλός! Ο καθένας λέει ό,τι θέλει… Τι θα πουν οι δύο πρώτοι βουλευτές έχει σημασία και σε τελευταία ανάλυση τι απόφαση θα πάρει ο Καραμανλής!

+ Δεν έχει μόνο αντιπολίτευση από τη Νέα Δημοκρατία ο Φούρας, έχει και από το ΠΑΣΟΚ. Και εκεί είναι που δυσκολεύουν τα πράγματα. Ο Καλαβρυτινός όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να υποκύψει σε μικροσυμφέροντα και μικροκομματικούς εκβιασμούς.

+ Κοντά στην εξιχνίαση κυκλώματος τοκογλυφίας φαίνεται να είναι η Ασφάλεια Πατρών. Και αυτό αποκάλυψε η «ΓΝΩΜΗ», όπως άλλωστε έγινε και με το κύκλωμα των νονών της νύχτας! Θυμώνουν κάποιοι μήπως;

+ Και να που οι φήμες βγήκαν αληθινές. Ο Μπέος συναντήθηκε με Φούρα, έκανε επαφή με Κατσικόπουλο και δεν απέχει πολύ από το να πάρει στα χέρια του την ιστορική Παναχαϊκή! Και με τον κ. Μπέο δεν έχουμε τίποτα απολύτως. Καλά κάνει και θέλει να γίνει το αφεντικό της ομάδας. Αυτό που πραγματικά μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι εάν υπάρχουν ακόμα επιχειρηματίες στην πόλη που την αγαπάνε. Που θέλουν την πρόοδο και την προβολή της Πάτρας. Γιατί δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε ένας που να μην είναι σε θέση να βάλει το χέρι στην τσέπη και να αγοράσει τη ζωντανή ιστορία της Πάτρας!


Σχολιάστε εδώ