Πέρασε του Φερέρ

Και αυτό διότι, όπως έλεγαν οι μέτοχοι που στηρίζουν την προσπάθεια του Νικολαΐδη, το προπονητικό κέντρο πρέπει να είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Κάτι που σίγουρα δεν είναι λάθος, αλλά επέφερε την καθυστέρηση στις εξελίξεις με αποτέλεσμα να υπάρξει και μια άλλη σημαντική καθυστέρηση.

Αυτή της υπογραφής του νέου συμβολαίου με τον ισπανό προπονητή της ΑΕΚ. Το θέμα, όμως, πλέον έφτασε στο τέλος του και μέσα στις επόμενες ημέρες ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας. Ο Ισπανός κατάφερε να πιέσει τον Ντέμη Νικολαΐδη, ώστε να βρεθεί ο χώρος που θα γίνει το νέο προπονητήριο της ΑΕΚ και μέσα σε 1 το πολύ 1,5 μήνα θα ξεκινήσουν και τα έργα.

Ο Φερέρ πριν από λίγες ημέρες πήγε μαζί με τον Νικολαΐδη στην περιοχή που θα φιλοξενήσει το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας και έκανε… αυτοψία στον χώρο. Ο Ισπανός ενέκρινε την περιοχή και ευχαριστήθηκε που επιτέλους η ομάδα θα φύγει από τους Θρακομακεδόνες. Και αυτό διότι ο αγωνιστικός χώρος, είναι σύμφωνα με τον Φερέρ ο λόγος που η ΑΕΚ… αποδεκατίστηκε φέτος από τους τραυματισμούς και δεν κατάφερε να διεκδικήσει ως το τέλος το πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ΑΕΚ, παράλληλα, ήθελε να γίνει αυτή η μετακόμιση για να μπορέσει να έχει κοντά την ακαδημία της ΑΕΚ, στην οποία ποντάρει πολλά για το μέλλον της ομάδας. Ο προπονητής της Ένωσης έχει αποδείξει ότι θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα επίπεδα και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να έχει κοντά του και τους πιτσιρικάδες. Για να τσεκάρει δηλαδή τη δουλειά τους και την πρόοδό τους και να τους δίνει ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα. Τέλος καλό, δηλαδή, όλα καλά με την υπόθεση.


Σχολιάστε εδώ