Πατρινά και… άλλα

Για να το ξεκαθαρίσουμε. Οι καθολικοί και οι προτεστάντες δεν είναι χριστιανοί; Δεν θα πάνε στον Παράδεισο αυτοί; Εκτός από τις οικονομικές διαφορές και διαφορές στον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας ποιες άλλες διαφορές υπάρχουν αλήθεια; Και σαν να μην έφτανε αυτόν την ώρα που τα έλεγε αυτά ο πατήρ Κύριλλος υπήρχε στον ναό και ένας καθολικός ο οποίος φυσικά και αποχώρησε.

Και όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησαν οι αντιδράσεις. Ο καθολικός ιερέας της Εκκλησίας των Πατρών με δηλώσεις του επεσήμανε ότι δεν «ήταν σωστή η επιλογή του π. Κυρίλλου». Μάλιστα υπενθύμισε στον ορθόδοξο ιερέα ότι ο Χριστός σταυρώθηκε για την αγάπη και όχι για το μίσος του κόσμου! Σωστός!

Ο πατήρ Κύριλλος τα ‘βαλε και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη αλλά και με τον Αρχιεπίσκοπο γιατί -όπως υποστηρίζει- συμπροσεύχονται με τον Πάπα αλλά και γιατί διατηρούν ανοιχτό διάλογο με την παπική Εκκλησία!

Μια παρατήρηση: Βλέπω αρκετά υποβαθμισμένη τη στήλη «σε είδα» της «ΗΜΕΡΑΣ». Την ευθύνη είχε μέχρι πρότινος ο Στάθης Κεραμιδάς. Τώρα άκουσα ότι δεν εμπλέκεται πλέον… Φυσικό είναι λοιπόν στα θέματα με τα οποία ασχολείται η στήλη να έχει πάρει προβάδισμα ο «ΚΟΣΜΟΣ».

Ρε σεις, είναι αλήθεια; Θα πάρει ο Μπέος την Παναχαϊκή; Οι πληροφορίες λένε ότι θεωρείται σίγουρο και ότι ο κ. Μακρής βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων μαζί του!

Δεν ξέρω τι λένε οι μετρήσεις, αλλά το ΡΑΔΙΟ Γ είναι από τους καλύτερους σταθμούς προκειμένου να ενημερωθεί κάποιος. Μπαϊρακτάρης, Γεωργόπουλος και Βουλδής είναι η πλέον αξιόπιστη τριάδα της ραδιοφωνικής μας ενημέρωσης. Φυσικά και το ΜΑΧ τα πάει καλά… πέραν αυτών όμως…

Ο Πατρινός Ανδρέας Λοβέρδος «σκίζει» στις δημοσκοπήσεις της Β΄ Αθήνας. Αν ήταν στην Πάτρα όμως;

Η μαθήτρια του Λυκείου Παραλίας Πατρών Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου κατάφερε να εξασφαλίσει ένα διαστημικό ταξίδι, αφού πρώτευσε στον διαγωνισμό της Ελληνικής
Εταιρείας Αστρονομίας! Μπράβο!


Σχολιάστε εδώ