Ίδια συνταγή από τον Χατζηνικολάου

Όσοι περίμεναν κάτι διαφορετικό από τον Νίκο Χατζηνικολάου διαψεύστηκαν. Ένα δελτίο με δύο μόνο θέματα και τα γνωστά «παράθυρα» σχολιαστών, με τους ίδιους και ίδιους. Όχι πως τα άλλα κανάλια διαφοροποιούνται. Είναι πλέον μονοθεματικά, χωρίς ειδήσεις και φαντασία, λειτουργούν με μόνο κριτήριο την τηλεθέαση.
Από τη δεύτερη μέρα του νέου δελτίου και μετά επήλθε η σχετική ισορροπία.
Οι αντιδράσεις στα κανάλια είναι χαρακτηριστικές για το πώς διαμορφώνεται το τοπίο του ανταγωνισμού. Μεγάλο πρόβλημα φαίνεται πως έχουν στον Alpha. Την πρώτη μέρα έβγαλαν στο παράθυρο τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά τη δεύτερη μέρα έπεσαν κάτω και από το αυτό το δελτίο του
Star!
Ο εκνευρισμός ήταν έκδηλος και χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς, που είχε ειδοποιηθεί να μετάσχει σε «παράθυρο», περίμενε 40 ολόκληρα λεπτά εκτός πλάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε στον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ενημέρωσε, διαμαρτυρόμενος΅, και πλέον δεν μετέχει ούτε στις καθημερινές συσκέψεις.
Στο Mega επικρατούσε ένταση και εκνευρισμός, καθώς στο κανάλι θεωρούν πως ό,τι κερδίσει ο Νίκος Χατζηνικολάου από τους τηλεθεατές των τηλεοπτικών ειδήσεων θα το πάρει κυρίως από το Mega και πολύ λιγότερο από τον ΑΝΤ1.
Με τέσσερις πλέον παίχτες σε δελτία απολύτως μονοθεματικά και χωρίς ουσιαστική ενημέρωση ο ανταγωνισμός για λίγες μονάδες τηλεθέασης θα είναι ισχυρός και είναι αμφίβολο αν κάποιο από τα δελτία θα καταφέρνει πλέον να υπερβεί το 20% θεαματικότητα. Όλοι εκτιμούν πως κερδισμένος αρχικά βγαίνει ο Νίκος Ευαγγελάτος, αφού αυτός θα πληγεί λιγότερο από το δελτίο Χατζηνικολάου.
Αξίζει να σημειωθεί πως και το δελτίο της κρατικής τηλεόρασης έχει πέσει πολύ χαμηλά και οι αιτίες αναζητούνται τόσο στον πολιτικό έλεγχο του δελτίου όσο και στην κακή αξιολόγηση των ειδήσεων.


Σχολιάστε εδώ