επί του πιεστηρίου

Το σχέδιο άλωσης των πάντων προχωράει. Σατανικά προγραμματισμένο βήμα-βήμα. Το ένα οχυρό μετά το άλλο. Τίποτε τυχαίο. Και χωρίς σχεδιασμό και στρατηγική. Όλα σαν ώριμο φρούτο ροκανίζονται… Ανάβουν τη φωτιά κι όπου φθάσει… Κι αρχίζει η συζήτηση… Που σε πρώτο στάδιο έχει τη σπορά της αμφισβήτησης. Επιστημονικά μελετημένο… Κι όσοι τσιμπήσουν.

Ξεκίνησαν με τον εκκλησιασμό, την προσευχή στα σχολεία, την έπαρση της σημαίας και κατάφεραν να τα ξηλώσουν… Προχώρησαν στις ταυτότητες, όπου όλοι έβαλαν το χεράκι τους -δεν είναι… σύμπτωση που ο Καραμανλής… ΞΕΧΑΣΕ να καταργήσει την κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος που υποσχόταν…- μετά βάλανε θέμα κατάργησης των παρελάσεων, ξανάγραψαν -εις βάρος της Ελλάδας- την ιστορία των Βαλκανίων με χρηματοδότηση του γνωστού Σόρος που βρίσκεται πίσω από την επιμονή των Σκοπίων να ιδιοποιηθούν το όνομα της Μακεδονίας μας, μετά ήρθε το ξεχαρβάλωμα της Ιστορίας μας με την ύπουλη μαχαιριά κατά της Ιστορίας μας με το βιβλίο-ντροπή και ενώ μαίνεται ο αναβρασμός, να σου κάποιος άλλος πανεπιστημιακός φωστήρας, που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, βγήκε να σπείρει ότι είναι κόλπο, κομπίνα της Εκκλησίας και του Πατριάρχη Ιεροσολύμων το Άγιο Φως που παίρνει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων από τον Πανάγιο Τάφο, ότι δήθεν ανάβει με… χημικά και δεν είναι θαυματουργό. Αυτό άραγε είναι το νέο πρόβλημα των πολιτών; Τι ενοχλεί; Να σας πούμε εμείς. Ενοχλεί η στάση του κόσμου και πρέπει να στηθεί στο απόσπασμα. Στην καρδιά της παράδοσης η σφαίρα της αμφισβήτησης. Ο τελευταίος σταθμός που πρέπει να εκλείψει… Να κατακρημνισθούν όλα…

Για να μην υπάρχει κανένα στήριγμα. Όλα σχεδιασμένα… Ευτυχώς όμως ο κόσμος τούς πήρε χαμπάρι. Και αρχίζει να ξυπνάει… Είναι σίγουρο ότι θα σπάσουν τα μούτρα τους.

ΥΓ.: Μας κάνει πάντως εντύπωση ότι σ’ αυτές τις κραυγές κατά του Αγίου Φωτός ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος δεν πήρε θέση, δεν μιλάει, ενώ θα έπρεπε να είχε βγει ΗΔΗ και να είχε καταδικάσει τη βλασφημία.

Η κοσμοσυρροή στις παρελάσεις που έγιναν στην Αθήνα αλλά και σ’ όλες τις πόλεις της χώρας για τη μεγάλη εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου -που στο βιβλίο της ΣΤ΄ Δημοτικού η κυρία Ρεπούση… ξέχασε να την αναφέρει…- ήταν η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του λαού, των απλών, ανώνυμων πολιτών σ’ αυτό το έκτρωμα, που έχει στόχο να αλλοιώσει την πατριωτική συνείδηση των νέων παιδιών. Η τηλεθέαση που σημειώθηκε έφθασε σε ποσοστό πρωτάκουστο…

Ελπίζουμε να πήραν το μήνυμα…

Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά ακούσετε ότι ο Πρόεδρος της Κύπρου υπέβαλε συνολική πρόταση λύσης του Κυπριακού! Γι’ άλλη μια φορά ο Τάσσος θα έχει αιφνιδιάσει! Στο μεταξύ άρχισαν οι προετοιμασίες για τις προεδρικές εκλογές. Οι προβλέψεις είναι ότι ο Τάσσος θα επανεκλεγεί από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό μεγαλύτερο από το 51,51% που είχε πάρει στις προηγούμενες. Καθαρή νίκη δηλαδή από την πρώτη Κυριακή. Τον Πρόεδρο θα στηρίξουν το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, το ΕΥΡΩΚΟ και οι Οικολόγοι.

Για μας λύση, για να μην ξαναδούμε τις αρπαχτές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με τα… δομημένα ομόλογα, υπάρχει… Είναι να αγοράζουν ομόλογα τα ασφαλιστικά ταμεία μόνο από την Τράπεζα της Ελλάδος, όπως γινόταν και το 1990, τότε που ο Παλαιοκρασσάς είχε αρχίσει να τα εκδίδει κάθε μήνα. Και προβλήματα τότε δεν παρουσιάστηκαν. Και με την ευκαιρία, ποιος θα μας εξηγήσει γιατί φύγαμε από τα απλά και πήγαμε στα περιβόητα δομημένα, που άναψαν τη φωτιά; Ποιος πονηρούλης τα εφηύρε;

Αμ η άλλη επιτυχία… Ότι το Ισραήλ μάς παίζει τον… παπά κι εμείς δεν τολμάμε να υψώσουμε τη φωνή μας. Και φθάσαμε σ’ αυτό που εξ αρχής έλεγε το «ΠΑΡΟΝ», ότι θα έχουμε δύο Πατριάρχες Ιεροσολύμων (!), τον Ειρηναίο και τον Θεόφιλο. Το Ισραήλ δεν προχωράει στην αναγνώριση του Θεόφιλου αν δεν πάρει αυτό που ζητάει εκβιαστικά, για να επεκτείνει στην παλιά πόλη την εδαφική κυριαρχία του. Μάλλον θα πρέπει να παρέμβει προσωπικά ο ίδιος ο Καραμανλής, γιατί αλλιώς θα χάσουμε και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.


Σχολιάστε εδώ