Του ήρθε κουτί…

Καλημέρα συναγωνιστές.

Ναι οι ημέρες αυτές μας επιβάλλουν, φίλοι μου, τη λέξη συναγωνιστές. Ο αγώνας δεν έχει καμία σχέση βέβαια με τον αποψινό ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το αντίστοιχο συγκρότημα της Εθνικής Τουρκίας αλλά με το υπουργείο Παιδείας… Τέλος πάντων το ποιος είναι ή δεν είναι ιστορικός είναι μια μεγάλη και δύσκολη συζήτηση. **** Δυσκολία στους μεταγραφικούς στόχους για τον Ντέμη; Δυστυχώς ναι και το πρόβλημα είναι μόνο το χρήμα. Όσες φιλίες και να έχει ο Φερέρ αν δεν πληρώσεις δεν αγοράζεις. **** Άρα πόρτα…

**** Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον πρόεδρο της ομάδος με τον προπονητή της να έχουν αρχίσει έναν μαραθώνιο με ταξίδια **** Το τι θα πετύχουν άγνωστο. Από τον Δεκέμβριο φαίνεται να έχουν πετύχει μόνο την υπόθεση Ενσαλίβα και δυο τρεις μικρούς. Όμως η ομάδα χρειάζεται και έμπειρους παίχτες έτοιμους να κάνουν τη διαφορά, έτοιμους να δικαιολογήσουν και την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων διάρκειας, κάτι που πολύ έντονα ακούγεται… και συζητιέται. **** Οι διακοπές θα ωφελήσουν, όπως δείχνουν τα πράγματα, τους τραυματίες της ομάδας.

**** Ας μην ξεχνάμε πως μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω θα υπάρχουν άλλες δύο εβδομάδες διακοπής λόγω Πάσχα. **** Με όλα αυτά φαίνεται να παίρνει τη δεύτερη θέση η ΑΕΚ και να περιμένει την κλήρωση για να δει ποιό μεγαθήριο θα αντιμετωπίσει. Διότι συγκαταλέγεται στο γκρουπ των αδυνάτων και ο Θεός βοηθός. **** Με αυτήν την κατάσταση ποιος ο λόγος να κάνει και μεγάλες μεταγραφές; Μια χαρά του ήρθε λοιπόν του Ντέμη. Και βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν φταίει αυτός για τη θέση στη βαθμολογία και πολλά λεφτά δεν θα χαλάσει.

**** Μένει να δούμε αν θα κάνουν σκληρή προετοιμασία και ψάχνουμε και του χρόνου να βρούμε πόσες θλάσεις θα πάθουν οι παίχτες.

Ο Κυρ-Ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ