Ματς πρωτιάς αλλά και εθνικής σημασίας

Οι έλληνες ποδοσφαιριστές με σημαιοφόρο τον Ότο Ρεχάγκελ θα παρελάσουν σήμερα το βράδυ (21.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά σε 33.000 θεατές οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικά το «παρών» στις εξέδρες.

Το ματς εκτός από εθνικής σημασίας είναι καθοριστικό για τις δύο χώρες αφού όποια ομάδα κερδίσει παίρνει κεφάλι στον τρίτο όμιλο. Οι δύο γειτονικές χώρες έχουν εννέα βαθμούς με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν δεχθεί γκολ μέχρι τώρα στην προκριματική φάση. Ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει με επιθετικό σχήμα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το συγκεκριμένο ματς δηλώνοντας: «Αν παίξουμε όπως στο Euro της Πορτογαλίας θα κερδίσουμε». Όσον αφορά την ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας ο γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο με ποιους θα ξεκινήσει την αναμέτρηση.

Στις τελευταίες προπονήσεις ο Ρεχάγκελ δοκίμασε το 4-3-3 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ αυτήν τη στιγμή στην Μπουντεσλίγκα, δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας δεν τον υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Σεϊταρίδης και στο αριστερό ο Φύσσας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο όπως όλα δείχνουν θα συνθέσουν οι Κυργιάκος, Δέλλας αφού ο γερμανός τεχνικός θα δώσει μεγάλο βάρος στις στημένες φάσεις. Στη μεσαία γραμμή οι τρεις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι οι Κατσουράνης, Μπασινάς, Καραγκούνης και στην επίθεση θα παίξουν ο Γιαννακόπουλος δεξιά, ο Σαμαράς αριστερά και κορυφή ο Χαριστέας.


Σχολιάστε εδώ