Λιγομίλητοι οι «πράσινοι» διεθνείς

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος οδηγούσε το τζιπ στο οποίο επέβαιναν ο Σαλπιγγίδης και ο Βύντρα. Μόλις αντίκρισαν τους δημοσιογράφους στην είσοδο του ξενοδοχείου δεν τους… πολυάρεσε. Δεν ήθελαν με τίποτα να μιλήσουν γιατί φοβήθηκαν ότι θα τους ρωτούσαν για τη νέα εντός έδρας ήττα. Προσπέρασαν τους ρεπόρτερ λέγοντας με το ζόρι…. «καλημέρα» και κατευθύνθηκαν προς την πόρτα. Τότε άκουσαν τη φωνή του Γκέκα, ο οποίος καθόταν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Ο επιθετικός της Μπόχουμ έτρεξε να τους υποδεχθεί. Ο Βύντρα άρχισε να πειράζει τον Γκέκα λέγοντας: «Δεν γίνονται αυτά ρε φίλε. Τι είναι αυτά που κάνεις στη Γερμανία; Βάζεις συνέχεια γκολ, πλάκα μας κάνεις;». Ο Γκέκας γελούσε αμήχανα και όλοι μαζί πήγαν στα δωμάτια για να αλλάξουν και να φορέσουν τις φόρμες της Εθνικής. Μετά από λίγο έφτασαν ο Τζιόλης και ο Γκούμας αλλά δεν είχαν διάθεση για πολλές κουβέντες.

Σταδιακά, πάντως, οι «πράσινοι» ηρέμησαν και έδειξαν ότι ξεπέρασαν την εσωστρέφεια. Αλλά αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κουβαλάνε και στην Εθνική τα προβλήματα της ομάδας τους.


Σχολιάστε εδώ