Ενθουσιασμένος ο Γιώργος

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έζησε ωραίες στιγμές στον τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού και απόλαυσε τη θερμή σχέση που βιώνει τελευταία με τους απλούς ανθρώπους.

Αυτά έλεγε στο «Ελλήνων γεύσεις», μετά την ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, όπου συνέφαγε με τους θεσσαλονικείς βουλευτές Καστανίδη και Μαγκριώτη, τον Κιλκισιώτη Γιώργο Φλωρίδη, τους τοπικούς βουλευτές Μάρκο Μπόλαρη και Άρη Μουσιώνη, καθώς και με τον νομάρχη Φωτιάδη και τον υποψήφιο δήμαρχο Σαουλίδη.

Μετά το φαγητό, ο Γιώργος δοκίμασε ακανέ και βγήκε γύρα στα νεανικά μπαράκια της περιοχής.

Από τις Σέρρες, ο Γιώργος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη πριν αναχωρήσει για το Κόσοβο, με την ιδιότητα του προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς, από όπου επέστρεψε την επαύριο. Το τροχαίο ατύχημα του οποίου ήταν αυτόπτης μάρτυρας ήταν σφηνωμένο στο μυαλό του. Έτσι, επισκέφτηκε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της μικρής Δέσποινας.

«Ήρθα εδώ για να δω τη μικρή Δέσποινα» περιορίσθηκε να δηλώσει στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Παπανδρέου και ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου για τα όσα προσφέρουν στο τραυματισμένο κορίτσι.


Σχολιάστε εδώ