ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Όλα υφίστανται μια μεθοδευμένη και συστηματική επίθεση μέσα από διαδικασίες, διεργασίες, ενέργειες και λειτουργίες μιας δράκας αποδομητών αρρήκτως συνδεδεμένων μεταξύ τους και επιμελώς δικτυωμένων σε όλους τους νευραλγικούς τομείς του κοινωνικού και δημόσιου βίου (Παιδεία, πολιτισμός, επικοινωνιακά μέσα, δίκτυα ενημέρωσης, πολιτική κ.λπ.).

Όλο αυτό το «σύστημα» των αποδομητών εντάσσεται στην ενιαία και μονοσήμαντη αντίληψη της Νέας Τάξης, η οποία στο όνομα της παγκοσμιοκρατίας της μιας και μόνης υπερδύναμης, πλήττει τα έθνη στις πλέον ευαίσθητες χορδές τους, όπως είναι η ιστορία, η γλώσσα, ο πολιτισμός, ο ιδιαίτερος τρόπος ζωής. Τούτο γίνεται προκειμένου να ισοπεδωθούν εθνικές οντότητες οι οποίες αποτελούν εμπόδιο στην επιβολή ενός μονοσήμαντου, μονόχρωμου πολιτισμού, φορέα άλλων αντιλήψεων και αξιών ξένων προς εκείνες τις οποίες ο λαός μας καλλιέργησε, ανέδειξε και με τις οποίες έζησε διά μέσου των αιώνων.

• Κορύφωση αυτής της συντονισμένης και μεθοδευμένης προσπάθειας, το βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, το οποίο έχει εξοργίσει την εθνική συνείδηση και το οποίο κονιορτοποίησε προσφάτως η Ακαδημία Αθηνών.

Δεν θα σταθώ σε αυτό το κατάπτυστο «σύγγραμμα» το οποίο με περισσή δολιότητα επιχειρεί να διαμορφώσει στα ελληνόπουλα μια «άλλη» συνείδηση, και μια άλλη αντίληψη για την ιστορία των προγόνων τους, αλλοιώνοντας, αποσιωπώντας ή στρεβλώνοντας την ιστορική αλήθεια.

Η νεοπαγής, νεόκοπη και τραγελαφική «αριστεροδεξιά διανόηση», κράμα και ιδεολογική αιχμή της νεοταξικής αντίληψης, έχει ταχθεί στην υπηρεσία της αποεθνοποίησής μας, ευτυχώς όμως προσκρούει στην ενιαία εθνική συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας.

Η εκφραζόμενη με κάθε τρόπο οργισμένη αντίδραση πολιτών με ό,τι μέσα διαθέτει ο καθένας επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό. Άλλωστε, σε αυτού του είδους τις αποδομητικές ενέργειες ο λαός μας, ο ελληνισμός, όταν του δόθηκε θεσμική ευκαιρία, έδωσε αποστομωτική απάντηση. Ήταν συντριπτική η απάντηση που δόθηκε προς τους όμοιους αλλά άλλης εποχής αποδομητές από τα τρία και πλέον εκατομμύρια Ελλήνων και Ελληνίδων στη διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες. Ήταν αποστομωτική προς τους ίδιους αποδομητές του ελληνισμού, υποστηρικτές του σχεδίου Ανάν, η απάντηση του 76% των Ελληνοκυπρίων. Και είναι βέβαιο ότι οι επίκαιροι αποδομητές της εθνικής αυτογνωσίας, οι «ανιστόρητοι» συντάκτες του βιβλίου της ιστορίας, καθώς και οι κινούντες αυτούς θα έπαιρναν ακόμα πιο αποστομωτική απάντηση από τον Λαό, αν του παρείχετο η δυνατότητα.

Και ενώ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο εθνικής αποδόμησης το οποίο κινεί και εφαρμόζει μια οργανωμένη και από θέσεως «θεσμικής ισχύος» δρώσα μειοψηφία και ενώ αυτή η οργανωμένη μειοψηφία πολιτικά διαχέεται σε όλα τα κόμματα, ο λαός μας μένει κατά κανόνα ανυπεράσπιστος. Είναι όμως ευτύχημα ότι μια πολυπληθής στρατιά διανοούμενων και όχι μόνο έχει εγερθεί και έχει αντιπαραταχθεί, με όποια μέσα διαθέτει, απέναντι στους αποδομητές. Το δυστύχημα όμως είναι ότι όλοι εμείς οι αντιλέγοντες είμαστε διάσπαρτοι, ασύνδετοι, ασυντόνιστοι και κυρίως, ως μη θεσμικοί, αντιμετωπίζουμε με άνισους όρους την αποδομητική επίθεση.

Κομματικές δουλείες, προλήψεις και προκαταλήψεις λειτουργούν ανασταλτικά στη σύμπηξη ενός ιδεολογικού μετώπου απέναντι στις ύπουλες και ανίερες επιθέσεις. Όπλο των αποδομητών είναι η συκοφαντία, με την οποία επιχειρούν να κάμψουν το πατριωτικό φρόνημα.

Προσωπικά, δεν διακατέχομαι από κανένα κόμπλεξ να διακηρύττω τον πατριωτισμό μου. Και πρέπει κάποτε να εκλαϊκεύσουμε το περιεχόμενο ορισμένων εννοιών και ειδικότερα πρέπει να γίνει σαφής η διαφορά της έννοιας εθνικιστής από την έννοια εθνιστής.

Ο εθνικισμός έχει σωβινιστικό περιεχόμενο και, μεταξύ άλλων, σημαίνει διεκδικήσεις πέραν των εθνικών σου συνόρων. Ο εθνισμός ταυτίζεται με τον αμυντικό πατριωτισμό και σημαίνει ότι υπερασπίζεσαι αταλάντευτα ό,τι περιλαμβάνεται εντός των εθνικών συνόρων. Η συνομοταξία των αποδομητών, προκειμένου να κατασυκοφαντήσει όσους αρνούνται να υποταχθούν στις αντιλήψεις τους, επιδίδεται σε μια ιδεολογική τρομοκρατία ότι δήθεν όλοι εμείς είμαστε εθνικιστές, είμαστε «υπερπατριώτες». Έτσι νομίζουν ότι θα αφοπλίσουν τους υπερασπιστές των εθνικών, πολιτιστικών και ηθικών αξιών. Αυτή η συκοφαντία ισοδυναμεί με ιδεολογική τρομοκρατία. Κάνουν όμως, ως ανιστόρητοι που είναι, ανιστόρητο λάθος. Δεν γνωρίζουν ότι «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν». Απέναντι σ’ αυτή την ιδεολογική τρομοκρατία που ασκούν οι αποδομητές μια απάντηση υπάρχει: Ιδεολογική Αντίσταση. Απαλλαγμένοι όλοι εμείς από κομματικές και άλλες δουλείες, ας ενωθούμε σε ένα αρραγές πατριωτικό, κοινωνικό και δημοκρατικό μέτωπο για να αποκρούσουμε οριστικά την απειλή. Οι δειλοί δεν είμαστε εμείς. Οι δειλοί είναι άλλοι.

Όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στην ανάγκη της προστασίας της ιδιοπροσωπίας του έθνους, όλες, από την Θράκη μέχρι την Κρήτη και απ’ την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο και πέραν αυτού μέχρι την Κύπρο, ας συσπειρωθούν σε μια ενιαία πολιτική δύναμη. «Εάν τα κόμματα μας χωρίζουν η Ελλάς μας ενώνει», είχε διακηρύξει σε μια κρίσιμη ώρα της ιστορίας μας ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου. Και η παρούσα ώρα είναι κρίσιμη.

Η ιστορία της εθνικής παλιγγενεσίας γράφτηκε με τους αγώνες του λαού. Γράφτηκε με το πάθος για την ελευθερία και την αγάπη για την πατρίδα. Γράφτηκε με ηρωικές πράξεις ενός Παπαφλέσσα, ενός Διάκου, ενός Κολοκοτρώνη, ενός Καραϊσκάκη, μιας Μπουμπουλίνας, μιας Μαυρογένους και τόσων άλλων ονομαστών και ανωνύμων ηρώων και μαρτύρων. Με δυο λόγια, γράφτηκε με το αίμα των Ελλήνων και των Ελληνίδων στα πεδία των μαζών και όχι με τις νεοταξικές γραφίδες.

Σήμερα, 25η Ματρίου, ημέρα της Μεγάλης Ελληνικής Επανάστασης όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με την καθολική συμμετοχή τους στις κατά τόπους επετειακές εκδηλώσεις καλούνται να δώσουν απάντηση στους σύγχρονους Πηλιογούσηδες, στους Νενέκους, και στους διαστρεβλωτές της Ιστορίας. Ενστερνίζόμενοι το βαθύ νόημα του απελευθερωτικού αγώνα και τις αξίες του Ελληνισμού, καλούνται να ζητωκραυγάσουν τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας και να καμαρώσουν την αγνή ελληνική νεολαία, την ψυχή της οποίας οι αρνητές των ιστορικών γεγονότων συνειδητά επιχειρούν να αλλοιώσουν.

Μαζί με το Μεγάλο Μήνυμα που στέλνει η διπλή σημερινή επέτειος πρέπει και οι σημερινοί Έλληνες να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όσους αρνούνται, διαστρεβλώνουν και αποσιωπούν συνειδητά τα ιστορικά γεγονότα.

e-mail: [email protected]


Σχολιάστε εδώ