Το κύπελλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνει το δικό του… ταξίδι

Ο Νικήτας Κακλαμάνης με την ομιλία του καλωσόρισε το κοινό. «Θα είμαστε πανέτοιμοι. Η πόλη της Αθήνας σας περιμένει για τον τελικό. Για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός».

Στις 23 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου πριν από δύο χρόνια έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθεί ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το κύπελλο θα επιστρέψει στην Ελβετία και στη Νιόν, έδρα της ΟΥΕΦΑ. Τέλη Απριλίου θα το φέρουν ξανά στην Αθήνα, οπότε και θα κάνει… τον γύρο της Ελλάδας, αφού προηγουμένως θα έχει κάνει τον γύρο της Ασίας περνώντας από διάφορες χώρες, για πρώτη φορά στην ιστορία.

Στην Ελλάδα θα… περιοδεύσει σε Πάτρα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Λάρισα (5 μέρες σε κάθε πόλη). Στις 20, 21 και 22 Μαΐου θα παρουσιαστεί στην πλατεία Συντάγματος, στο Ζάππειο και στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τους πολίτες της Αθήνας.

Την κλήρωση της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης έκαναν ο πρεσβευτής του τελικού Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τον προσωρινό εκτελεστικό διευθυντή της ΟΥΕΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο και τον πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων Στίκλερ.


Σχολιάστε εδώ