Πατρινά και… άλλα

+ Αν κατάλαβα καλά έχει συναφθεί μια άτυπη συμφωνία ανάμεσα σε τρεις τοπικές εφημερίδες της Πάτρας. Λέγεται ότι έχουν θέσει κοινούς στόχους τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο διεκδίκησης διαφημιστικών προγραμμάτων. Τώρα σε ό,τι αφορά την όποια πολιτική συμφωνία δεν ξέρουμε περισσότερα. Μπορούμε όμως να υποθέσουμε ότι θα αποφασίζουν από κοινού ποιους θα στηρίζουν αλλά και ποιους θα «χτυπάνε». Πάντως τέτοιου είδους τραστ πάντα καταλήγουν σε καβγά ανάμεσα στους συμμετέχοντες!

+ Επιτέλους οι κ. Μαμάσης και Χριστοδούλου ανακοίνωσαν μια σειρά σημαντικών έργων στο λιμάνι. Και φυσικά ποια εφημερίδα στηρίζει την κίνηση πλην των φιλοκυβερνητικών; Έχει μεγάλη πλάκα!

+ Το θεωρώ τελειωμένη υπόθεση. Ο κ. Αντζουλάτος έχει βάλει πλώρη για το δημαρχείο. Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι η ενδεχόμενη κίνησή του θα έχει υπερκομματικό χαρακτήρα… Στην Ελλάδα;

+ Ποια δημοτική σύμβουλο της παράταξης Φούρα συμβουλεύει ο Νάσος; Και μάλιστα έχει πάρει ανάποδες ο Φούρας, αφού η περί ης ο λόγος έχει ήδη διαταραγμένες σχέσεις με τον κ. Σκαρμέα.

+ Ο «ΝΕΟΛΟΓΟΣ» θα είναι ένα νέο εκδοτικό εγχείρημα το οποίο σύντομα θα δούμε στην Πάτρα. Μια ιστορική εφημερίδα η οποία πολιτικά βρισκόταν πάντα στον κεντροαριστερό χώρο. Περιμένουμε με ενδιαφέρον.

+ Ο «ΚΟΣΜΟΣ» ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για τους αναγνώστες του. Ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε για να μην τη χαλάσουμε. Πάντως -εξ όσων γνωρίζουμε- πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία.

+ Δεν φαίνεται να βιάζονται οι κ. Θανάσης Λάλας και Γιώργος Πανόπουλος σχετικά με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», της οποίας είναι μέτοχοι. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν πρόκειται να αναλάβουν πρωτοβουλίες πριν από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

+ Φυσικά, τα δύο νέα αφεντικά της ιστορικής εφημερίδας σε πρώτη φάση «ψάχνουν» τον οικονομικό τομέα και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στις όποιες αλλαγές προσώπων.

+ «Σαφάρι» ελέγχων αρχίζει από τη νομαρχία Αχαΐας εν όψει των εορτών του Πάσχα. Θα ελεγχθούν μήπως και οι λογαριασμοί δημοσίων σχέσεων της νομαρχίας;

+ Ποιο ήταν το αντικείμενο συνάντησης του Γιώργου Καραγεωργόπουλου («ΜΑΧ» – «ΚΟΣΜΟΣ») με υψηλόβαθμο στέλεχος του STAR στην Αθήνα; Λέτε να προκύψουν συνεργασίες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο; Θα δούμε…

+ Όσοι μένουν πίσω χάνουν το τρένο λέει η ΝΟΔΕ σχετικά με τα έργα που ανήγγειλε ο κ. Λιάπης. Το θέμα Θεόδωρε είναι ο προορισμός!

+ Και ενώ ο κ. Ζαγορίτης οργώνει όλη την Ελλάδα στην Πάτρα αποφεύγει να έλθει. Είναι πραγματικά περίεργο…


Σχολιάστε εδώ