Παραμύθι ο Ελληνισμός!

Το λένε ξεκάθαρα χωρίς να ντρέπονται. Χωρίς να κοκκινίζουν. Η κυρία Χριστίνα Κουλούρη, καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και υπεύθυνη για τα τέσσερα βιβλία της Κοινής Ιστορίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που ξαναγράφουν όπως συμφέρει άλλους (και όχι την Ελλάδα) την ιστορία των Βαλκανίων με χρήματα των υπουργείων Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Γερμανίας και του περιβόητου Ιδρύματος Σόρος, το οποίο στηρίζει τα Σκόπια στην αρπαγή του ονόματος της Μακεδονίας μας, ήταν ωμή, στη συνέντευξή της στα «Νέα» που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, 1η Μαρτίου:

– Γιατί τόση εμμονή με τον μύθο της συνέχειας του Ελληνισμού;

«Υπάρχουν συνέχειες που επιβεβαιώνονται ιστορικά. Αλλά εμείς προτιμάμε τους μύθους γιατί είναι παραμυθητικοί» (!)

Σαφέστατη η κυρία καθηγήτρια που την πληρώνει το ελληνικό κράτος για να το υπονομεύει. Παραμύθι η συνέχεια του Ελληνισμού. Δεν υπήρξε συνέχεια. Δεν επιβεβαιώνεται ιστορικά, υποστηρίζει με κατηγορηματικότητα. Ψέματα όλα αυτά που μας έλεγαν αιώνες τώρα.

Στην άθλια αυτή ανθελληνική προπαγάνδα, που επιχειρεί να γκρεμίσει τα πάντα, έσπευσε να προσφέρει τη στήριξή του ένας τούρκος καθηγητής της ιστορίας τον οποίο… ανακάλυψε και μας πρόβαλε στην εκπομπή του την περασμένη Τρίτη ο Παύλος Τσίμας:

– Γελάμε με τους Έλληνες, είπε, που ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, απόγονοι του Σωκράτη. Μετά την πτώση του Βυζαντίου ο Ελληνισμός τελείωσε. Μαζεύτηκαν Αρβανίτες, Σλάβοι κ.ά., όλοι ένα συνονθύλευμα…

Αυτός είναι ο στόχος. Να σβηστεί από όλα τα κιτάπια ο Ελληνισμός. Για να εξηγηθεί η… προφητεία του Κίσινγκερ. Να απαλλαγούν από μας τους κακούς Έλληνες, που τους δημιουργούμε προβλήματα!

Ξεχνούν κάτι το πολύ σημαντικό, που δείχνει την κακοπιστία τους, τη λαθροχειρία τους, την παραπλάνηση που επιχειρεί η κυρία Κουλούρη, τη διαστρέβλωση της ιστορίας: το γεγονός ότι η ελληνική γλώσσα διατηρήθηκε. Πώς διασώθηκε όλα εκείνα τα 400 χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς; Αν εδώ, στα εδάφη όπου κατοικούν Έλληνες, εξαφανίστηκε ο Ελληνισμός, ο… αχταρμάς που τον διαδέχθηκε πώς συνεχίζει να μιλάει την ελληνική γλώσσα;

Αυτό το ξέχασαν στη βιασύνη τους να κάνουν το θέλημα εκείνων που μισούν τον Ελληνισμό και το ελληνικό έθνος, που παρά την καταπίεση άντεξε και αναστήθηκε και μεγαλούργησε.

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον κυρίαρχο αυτής της γης, του άγιου τόπου. Τον ελληνικό λαό. Η κυρία Κουλούρη και η ομοϊδεάτισσά της κυρία Ρεπούση (αλήθεια, πώς από εκατοντάδες ιστορικούς διάλεξαν αυτές τις δύο κυρίες, που έχουν απόψεις ανθελληνικές, δεν μπορούσαν να πάρουν κι έναν καθηγητή, έναν εκπαιδευτικό, έναν δάσκαλο που δεν δέχεται τις απόψεις τους, (η επιλογή από μόνη της προδίδει τις προθέσεις του σχεδιασμού…) αποτελούν μια ασήμαντη μειοψηφία. Και το ξέρουν. Γι’ αυτό και από θέση ισχύος επιχείρησαν να δημιουργήσουν τετελεσμένα. Όμως δεν θα περάσει. Ο Ελληνισμός είναι εδώ. Δεν είναι παραμύθι. Ντροπή σ’ αυτούς που το ισχυρίζονται. Και σύντομα θα εισπράξουν την οργή του έθνους ολόκληρου. Είναι η ευκαιρία να καταλάβει ο κάθε πολίτης ότι δεν μπορεί να κάθεται στον καναπέ, να μην αντιδρά και να αφήνει μια ασήμαντη μειοψηφία, καθηγήτριες που προσπαθούν να διακριθούν με τη διαφορετικότητά τους, να συνωμοτούν κατά του Ελληνισμού και της ιστορίας του.

ΥΓ.: Η κυρία Χριστίνα Κουλούρη είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Απορία: Πώς η κυρία Κουλούρη δεν απαίτησε να κοπεί η λέξη «Εθνικό», όπως η συνάδελφός της κυρία Ρεπούση έκοψε το «Εθνικής» από τον τίτλο του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και η σημερινή υπουργός κυρία Μαριέττα Γιαννάκου δεν αντέδρασε…


Σχολιάστε εδώ