Ενωσίτης

**** Έξαλλου δεν βλέπω πού ο Ντεμής δεν έχει δίκιο… Ο κ. Ζωγράφος είχε μείνει εκτός για 40 ημέρες, και μάλιστα, για λάθη στο σύνολο των αγώνων που είχε διαιτητεύσει, ενώ είναι και τελευταίος στον πίνακα των διαιτητών. Κρίνει, λοιπόν, η ΚΕΔ ως μη σημαντικό το παιχνίδι της Κέρκυρας με την ΑΕΚ; Σε μένα πάντως δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για την απόφαση.

Και θα συμφωνήσω πλήρως με την κατάληξη της επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο κύριος Ψυχομάνης και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ φέρουν την ευθύνη για οποιοδήποτε λάθος που θα καθορίσει το αποτέλεσμα υπέρ οποιασδήποτε εκ των δύο ομάδων σε αυτόν τον μεγάλης σημασίας αγώνα. Διότι η επιλογή τους είναι ακατάλληλη».

**** «Οι φίλοι της ΑΕΚ να μην ανησυχούν. Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν και υπάρχουν προτάσεις. Αυτό που θέλω εγώ είναι να συνεχίσω την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι».

Με αυτά τα λόγια έβαλε ο Σέρα Φερέρ, προσωρινά, τέλος στις ανησυχίες μας. Όσο όμως δεν «πέφτουν» οι υπογραφές είναι λογικό να υπάρχουν ανησυχίες. Όχι πως με μια υπογραφή δεσμεύεται κανείς, απλώς μας γνωστοποιεί τις προθέσεις του. Θα συνεχίσει λοιπόν αυτό που ξεκίνησε. **** Έτσι στο ματς με την Κέρκυρα ελπίζω να μη δούμε τον κακό Φερέρ που είδαμε στη Λάρισα. Και να δούμε μια ΑΕΚ πιο επιθετική και με λιγότερα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ρε παιδιά, γιατί τόσες λάθος πάσες; Έλεος! Ελπίζω μετά τη θετική έκβαση της υπόθεσης Μαντούκα να χαρούμε και με την ανανέωση ενός ακόμη ποιοτικού παίχτη, του Ίβιτς. Και να τον δούμε να συμμετέχει περισσότερες φορές πίσω από τους επιθετικούς. Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να αγοράζει Ρομπέρτο Κάρλος (μιλά ο Ολυμπιακός) αλλά δεν έχει και την πολυτέλεια να διώχνει και ποιοτικούς παίχτες όπως ο Ίβιτς.

**** Καλημέρα, αγαπητέ Τσιάρτα. Πώς τα καταφέρνεις ανα διαστήματα και είσαι άρθρο στις εφημερίδες, κ. Βασίλη; Έχεις τον τρόπο σου φαίνεται… Από συμπαίχτες ακόμη με τον Ντέμη δεν μπορούσατε να είστε στην ίδια ενδεκάδα. Ίσως να σκέφτηκες πως σου πήρε τη δόξα, διότι για λεφτά ούτε εσύ πρέπει να κάνεις λόγο. Αν θυμάμαι καλά με το που έφυγε ο Ντεμής, εσύ ανανέωσες με πολλά περισσότερα ευρώ το συμβόλαιό σου. Και χωρίς να εξαντληθεί αυτό, τα πήρες μέχρι δεκάρας… Αγαπητέ Τσιάρτα, η άποψή μου είναι πως υπήρξες ως ποδοσφαιριστής, ίσως, το καλύτερο δεκάρι της Ελλάδος, σίγουρα όμως της ΑΕΚ. Άσε μας να σε θυμούμαστε έτσι…

Ο Κυρ-Ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ