Αποστολικά και… άλλα

Να πω χρόνια πολλά στη φίλη μου την Κατερίνα Αδαμοπούλου που ξέχασα για πρώτη φορά μετά από χρόνια να της ευχηθώ για τα γενέθλιά της. Να τα χιλιάσει και σύντομα στη Βουλή.

Η ΝΔ έλεγε όλα τα καλά, όλα τα λεφτά. Το ΠΑΣΟΚ λέει όλα τα λεφτά για όλα τα καλά.

Με ρώτησε «γαλάζιος» υπουργός: είναι αλήθεια ότι πολλοί εισηγούνται στον Γιώργο μετά την παρουσίαση του προγράμματος, να βγάλει μια αφίσα, σε στυλ Μητσοτάκη ’89, με ποιους θα κυβερνήσει; Να το δω και ας πεθάνω…

Αυτή θα είναι η πρώτη κυβέρνηση αφίσας, αν ο Γιώργος υιοθετήσει την άποψη των συνεργατών του και βγάλει αφίσα την ισχυρή του ομάδα.

Μια επίσκεψη στο ΣΕΦ αρκεί για να καταλάβει κανείς γιατί ο κόσμος δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ.

Αγαπητοί σύντροφοι, ο κόσμος δεν ψηφίζει ΝΔ, εσάς καταψηφίζει.

Άμα είναι να βρουν δουλειά όλοι οι Έλληνες, τότε να φύγει σύντροφοι η κακιά Δεξιά.

Με ρώτησε «γαλάζιος» υπουργός, πώς είναι δυνατόν να μας καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ ότι δεν κάνουμε έργα και από την άλλη να μας κατηγορεί ότι καταστρέφουμε το περιβάλλον;

Ποιο χεράκι «πράσινου» έκοψε τα δένδρα για να κάνει το φτωχό καλυβάκι του και από την άλλη κόπτεται για το περιβάλλον;

Μην ξεγελιέστε σύντροφοι, ο Ρέππας είναι ο πόλος των εκσυγχρονιστών και όχι η Άννα.

Η λαγουδι(Α)ννα κάηκε στην προθέρμανση του προγράμματος.

Λαγουδι-(Ά)ννα, τη φτέρη έσειες, κακό της κεφαλής σου.

Ευτυχώς ή δυστυχώς υπήρξε ο πυροβολισμός του ειδικού φρουρού για να μάθουμε ότι υπάρχει υπουργείο Αιγαίου και υπουργός.

Μάγος είσαι φίλε Θόδωρε Ρουσόπουλε ότι δεν είσαι μάγος;

Πήραν χαμπάρι οι πολύχρωμοι Συν-τ-ροφοι ότι δύσκολα θα μπουν στη Βουλή και δεν τους ενδιαφέρει σε ποια εκλογική περιφέρεια θα πολιτευτούν.

Την ώρα που έμπαινε ο «Ναπολέων του Κινήματος», ο Κώστας Λαλιώτης, στο ΣΕΦ ακουγόταν το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Ελλάς Ελλάς, τι θα γίνει φίλε μου, με μας». Αλλά ο Λαλιώτης το ξεπέρασε μέσα από τη σιωπή του και τον ενθουσιασμό του κόσμου…

Απογοήτευση από τα συνθήματα που ακούστηκαν στο ΣΕΦ… Δεν είναι δυνατόν να βγάζεις συγκέντρωση με το «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς», λες και ο Ανδρέας είναι οδηγός πούλμαν.

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που οι «πράσινοι» νεολαίοι θα έκαναν πάρτι-πάρτι στις οκτώ του Μάρτη του 2004… Τώρα κάνουν μπλουμ σε μια κουταλιά νερό και πνίγονται.

Σόρι, «πράσινοι» σύντροφοι, επειδή είναι φίλος μου ο Χριστόφορος της V-PRC, μήπως είμαι κι εγώ διαπλεκόμενος και δεν το ξέρω; Μήπως είμαι κι εγώ εχθρός του λαϊκού ΠΑΣΟΚ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

Μου το είπε έμπειρος «πράσινος» πρώην υπουργός ότι το διαχειριστικό ΠΑΣΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες να κυβερνήσει από το κοινωνικό ΠΑΣΟΚ.

Πάντως πολλοί από εκείνους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ δεν θα προλάβουν να ψηφίσουν, μονολογούσε με παράπονο συνεργάτης του Γιώργου.

Για τον Καραμανλή, την πατρίδα και τη Δημοκρατία τραγουδούν ορισμένα «πράσινα» ωδικά πουλάκια… Έχουν δίκιο… Έχουν δίκιο αλλά πού το βρήκαν.

Προς τι όλα αυτά για τη… Θεοδώρα των Αθηνών; Για τον Καραμανλή, την πατρίδα και τη Δημοκρατία… Όσοι πιστοί και άπιστοι προσέλθετε. Εμείς είμαστε ορθάνοιχτοι…

Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε ο Γιώργος στις προγραμματικές του δηλώσεις στον ΣΕΦ, ανακοινώνει τη σύνθεση της νέας του κυβέρνησης.

Γιώργος: με αυτούς θα κυβερνήσω…

Πρόεδρος της κυβέρνησης: Γιώργος Παπανδρέου.
Υπουργός στον πρωθυπουργό: Δημήτρης Ρέππας για ευρωπαϊκά θέματα και προγράμματα.
1) Υπουργός Εσωτερικών: Θόδωρος Πάγκαλος, αναπληρωτής υπουργός: Άντζελα Γκερέκου, υφυπουργοί: Μάρκος Μπόλαρης, Χρύσα Αράπογλου.
2) Υπουργός Εξωτερικών: Ευάγγελος Βενιζέλος, υφυπουργοί: Πάνος Μπεγλίτης, Πωλίνα Λάμψια, Δημήτρης Δόλλης.
3) Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Κώστας Λαλιώτης, υφυπουργοί: Απόστολος Κατσιφάρας, Μιχάλης Καρχιμάκης.
4) Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας: Χρήστος Βερελής.
5) Υπουργός Οικονομικών: Μίμης Ανδρουλάκης, αναπληρωτής υπουργός: Ηρακλής Πολεμαρχάκης, υφυπουργοί: Ντίνα Λάζαρη, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
6) Υπουργός Πολιτισμού: Άννα Διαμαντοπούλου.
7) Υπουργός Αθλητισμού: Ανδρέας Λοβέρδος.
8) Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης: Χαράλαμπος Καστανίδης.
9) Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης: Νίκος Σηφουνάκης.
10) Υπουργός Απασχόλησης: Βάσω Παπανδρέου, υφυπουργοί: Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιώργος Φλωρίδης.
11) Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών: Κώστας Σκανδαλίδης, υφυπουργοί: Χάρης Τσιόκας, Νίκος Σαλαγιάννης.
12) Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Ανάπτυξης: Γιάννης Παρασκευάς.
13) Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, υφυπουργοί: Λεωνίδας Γρηγοράκος, Κατερίνα Περλεπέ.
14) Υπουργός Επικρατείας: Πέτρος Ευθυμίου.
15) Υπουργός Παιδείας: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υφυπουργοί: Συλβάνα Ράπτη, Θεοδώρα Τζάκρη.

Σύντροφοι, και ο Μένιος είναι νεκρός, μην τον ξεχνάτε, γιατί είναι μπροστά και ειδικά όσοι γνωρίζουν γιατί θυσιάστηκε…

Μη χτυπάτε το σαμάρι για να το ακούσει ο γάιδαρος. Είναι άνανδρο να χτυπάτε, κύριοι κονδυλοροφονιάδες, τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Αν θέλετε να πάμε τόσο πίσω, θυμηθείτε και τα πρωτοσέλιδα των αφεντικάδων σας για τον φαύλο και κλέφτη Αντρέα. Θυμηθείτε τι λέγατε εσείς οι τιμητές τότε… Αν θέλετε να έχουμε μνήμη να έχουμε για όλα και όχι επιλεκτικά για έναν άνθρωπο που δεν φταίει και είναι και εντιμότατος.

Αυτό το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ όσο το διαβάζεις τόσο δεν το καταλαβαίνεις.

Η Εύα με εξηπάτησε Θεέ μου, θα πει ο αθεόφοβος υπουργάρας στον μεγάλο όταν διαβεί το Μέγαρο Μαξίμου για να εξομολογηθεί για τους παραδείσους του Κολωνακίου. Μαύρα φίδια έβαλε στον κόρφο του και κάποιο τον τσίμπησε. Ας πρόσεχε…

Εμείς είμαστε με την πατρίδα, τη Δημοκρατία και με τον Καραμανλή και όποιος πάει κόντρα γίνεται Ν-τώρα και Γιώργο πρωτοσέλιδα στον… Τύπο, μου είπε γνωστότατος «πράσινος» σύντροφος.

Όταν σας λέγαμε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο του 2008, εσείς οι πονηροί κονδυλάδες μας χλευάζατε. Τώρα, άντε γεια παιδιά… Να διαβάζετε το έγκυρο «ΠΑΡΟΝ» για να έχετε σωστή ενημέρωση…

Αγαπητοί σύντροφοι, δεν αρκεί να πετύχετε εσείς, πρέπει να αποτύχουν και οι άλλοι.

Αγαπητοί σύντροφοι, μοντελάρχες της νέας εποχής. Όσο επιδοτείτε τη φτώχεια και την αποτυχία, θα έχετε μεγαλύτερη φτώχεια και περισσότερη αποτυχία.

Αν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι η λύση για την ανάκαμψη «πράσινοι» σύντροφοι, τότε το πρόβλημα είναι ηλίθιο.

Να δεις τι πλάκα θα πάθουν όσοι διαβάσουν την κυβέρνηση Γιώργου που θεωρούσαν τον εαυτό τους σίγουρους υπουργάδες. Κούνια που τους κούναγε.

Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ