Λογαριασμό, κύριε Παναγόπουλε…

1) Α. Μοσχόπουλο, 2) Βαγ. Κούτσο, 3) Παν. Καλφαγιάννη, 4) Ελένη Δεμεντή, 5) Ντ. Παληγιαννόπουλο, διευθυντή Μηχανογράφησης, 6) Χάρη Παπαδόπουλο πρόεδρο των Ελλήνων Σκηνοθετών και τον πρόεδρο του Συλλόγου για τα Πνευματικά Δικαιώματα Γ. Μυλωνά, ενώ έχει κληθεί και η Ν. Βρούση.

Όπως αντιλαμβάνεστε κύριε Παναγόπουλε, τα στόματα ανοίγουν και λένε πολλά. Φυσικά και άλλοι έχουν περάσει από το γραφείο της κυρίας εισαγγελέως, αλλά επειδή καταθέτουν πολύ σοβαρά στοιχεία, σ’ αυτήν τη φάση δεν θέλουν να δημοσιευθούν τα ονόματά τους!

Επειδή όμως ισχυρίστηκε στο εξώδικο ο κ. Παναγόπουλος ότι λειτουργεί υπό το φως του ηλίου και προστατεύει τα χρήματα του κυρίαρχου λαού, τον καλούμε σήμερα να δώσει λογαριασμός. Και εξηγούμαστε:

1) Να δώσει στη δημοσιότητα κατάλογο με ΟΛΟΥΣ όσους προσέλαβε ως ειδικούς συμβούλους. Με ποια διαδικασία και ποια προσόντα. Και με ποιες αποδοχές, αν και γνωρίζουμε σύμφωνα με αποφάσεις που έχουμε στα χέρια μας.

Στις συμβάσεις που υπογράφηκαν στις 21 Οκτωβρίου 2004 οι καθαρές αποδοχές ήταν 3.821,64 ευρώ, τα έξοδα παραστάσεως 1.174 ευρώ και για συμμετοχή σε κάθε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου 220 ευρώ.

Σε λιγότερο από 6 μήνες και συγκεκριμένα στις 14 Μαρτίου 2005 υπογράφηκε νέα σύμβαση με την οποία δόθηκαν αυξήσεις!

Ήτοι οι καθαρές αποδοχές έγιναν 6.500 ευρώ παρακαλώ, τα έξοδα παραστάσεως 2.000 ευρώ και μόνο η αποζημίωση για τη συμμετοχή σε κάθε συνεδρίαση του ΔΣ έμεινε στα 220 ευρώ.

Κι αν υπάρχει κανένας που δεν το πιστεύει ή επειδή ενδέχεται να αμφισβητήσει και αυτό το ρεπορτάζ μας ο κύριος πρόεδρος, δημοσιεύουμε φωτοτυπία (πάνω) της σχετικής απόφασης που φέρει την υπογραφή του προϊσταμένου της ΕΡΤ, υπουργού Επικρατείας Θοδ. Ρουσόπουλου.

Και νέα αύξηση!

Σύμφωνα πάντως με κάποιες πληροφορίες υπάρχει, λένε, και νεότερηαπόφαση του κ. Ρουσόπουλου, που δίνει στους παραπάνω αυξήσεις!

8.600 ευρώ παίρνει παρουσιάστρια

Ξέρετε ποια είναι η αμοιβή της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο; Μόλις 8.600 ευρώ (μεικτά)! Αυτά είναι ή δεν είναι λεφτά; Και μετά μας προσάπτει την κατηγορία ο κ. Χρ. Παναγόπουλος ότι γράφουμε ανυπόστατα πράγματα. Αν πάντως υπάρξει και η παραμικρή αμφιβολία είμαστε πρόθυμοι να στείλουμε στον κύριο πρόεδρο της ΕΡΤ φωτοτυπία της σύμβασης…

Και δωράκι 21.800 ευρώ!

Ανοιχτοχέρηδες είναι πάντως οι άνθρωποι που διοικούν σήμερα την ΕΡΤ. Σε δημοσιογράφο της Διεύθυνσης Ειδήσεων που αμείβεται με 3.600 ευρώ τον μήνα καθαρά ο κ. Παναγόπουλος έκανε δωρεά 21.800 ευρώ, λες και τα λεφτά της ΕΡΤ είναι του μπαμπά του. Και ξέρετε με ποια αιτιολογία; Ότι «συνέβαλε τα μέγιστα σʼ όλα τα μεγάλα γεγονότα που κάλυψε η ΝΕΤ», λες και έκανε κανένα ανδραγάθημα και δεν ήταν απλώς η δουλειά του… Και για να μην επιχειρήσει κανείς να αμφισβητήσει κι αυτήν τη σκανδαλώδη απόφαση, το έγγραφο της δωρεάς έχει αριθμό πρωτοκόλλου 536/18-4-06.


Σχολιάστε εδώ