Δεν πάει τελικά στο Αlter ο Ν. Χατζηνικολάου

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Χατζηνικολάου, μετρώντας όλες τις συνθήκες του καναλιού (υποδομή, δυνατότητες, ομάδα δημοσιογράφων κ.ά.), εκτιμά ότι θα πρέπει να ξαναρχίσει από την αρχή και χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει το στοίχημα, δεδομένου ότι ήδη ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, από τη στιγμή που υπάρχουν πλέον τρία ισχυρά κανάλια!

Ίσως επίσης να προβληματίζει τον Νίκο Χατζηνικολάου και το γεγονός ότι στο Alter δεν θα έχει λόγο στη διοίκηση του καναλιού και κυρίως στις προσλήψεις και τις απολύσεις.

Όλα αυτά οδηγούν μάλλον σε ναυάγιο τη συνεργασία του με το κανάλι του Περιστερίου! Ο Νίκος Χατζηνικολάου προσανατολίζεται σε μια συνεργασία με τηλεοπτικό σταθμό, με την πραγματοποίηση μιας εκπομπής που θα του προσφέρει και ψυχική ηρεμία, που φαίνεται ότι την έχει μεγάλη ανάγκη.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος πιθανότατα θα καταλήξει στον ΑΝΤ1 ή το Mega, για μία εκπομπή την εβδομάδα. Και προφανώς βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις.

Συζητήσεις και με ΣΚΑΪ TV

Για τον ΣΚΑΪ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ο Χατζηνικολάου, ενώ όσον αφορά συνεργασία με τη Γιάννα, δεν διαφαίνεται τέτοια πρόθεση, από τη στιγμή που υπάρχει η πληροφορία από το στενό της περιβάλλον ότι η απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού δεν είναι στις άμεσες βλέψεις της…

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιάννης Αλαφούζος έχουν συζητήσεις για συνεργασία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Την περασμένη βδομάδα έγιναν δύο συναντήσεις. Η πρώτη την προπερασμένη Παρασκευή μεταξύ του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Γιάννη Παπουτσάνη, και του Νίκου Χατζηνικολάου σε ιταλικό εστιατόριο, στην οδό Χάρητος στο Κολωνάκι. Η δεύτερη πρέπει να έγινε την Τετάρτη και ήταν μεταξύ του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και του δημοσιογράφου. Η πρόταση του ΣΚΑΪ είναι να αναλάβει ο Νίκος Χατζηνικολάου την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στην τηλεόραση, αποδεχόμενος την πολιτική του καναλιού στις ειδήσεις, χωρίς «παράθυρα» και φωνές. Και παράλληλα να αναλάβει και μια καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο, χωρίς ρόλο στη διοίκηση. Η απάντηση του δημοσιογράφου δεν έγινε γνωστή, αλλά φαίνεται πως το σημείο τριβής είναι στην αποδοχή του μοντέλου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ περιμένει στη νέα σεζόν και τον Αλ. Παπαχελά, οπότε η ξαφνική αύξηση αστέρων μπορεί και να θυμίζει το σκηνικό της τηλεόρασης του Alpha.


Σχολιάστε εδώ