Κάποιο μυστικό κρύβουν για τη δολοφονία του Γ. Βαρθολομαίου

Μάλιστα κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ μάς επεσήμαναν ότι σε τρία υπουργεία, τα Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης και Απασχόλησης, ο τρόμος είναι μεγαλύτερος! Για ποιον λόγο, κανένας απ’ όσους απευθυνθήκαμε δεν μπορούσε να εντοπίσει. Απλώς επαναλάμβαναν τις δικές τους διαπιστώσεις ότι κάτι φοβούνται, αλλά εκείνοι που ξέρουν κρατούν το στόμα ερμητικά κλειστό.

Ένας πάντως από τους τρεις υπουργούς φέρεται να είπε κάποια στιγμή που φορτικά του ζητούσαν να τους πει τι ακριβώς συνέβη.

«Άσ’ τα, τι να πω και τι ν’ αφήσω…».

Εύκολα κανείς σκέπτεται ότι έχουν αποκρυβεί κάποια πράγματα. Το εύλογο ερώτημα είναι ποια μπορεί να είναι αυτά τα πράγματα. Και αν ποτέ θα ξεκαθαριστεί αυτό το κενό… Φαίνεται πάντως ότι το κουβάρι γύρω από τη δολοφονία του Βαρθολομαίου είναι πολύ περίεργο…

Η Αστυνομία βέβαια ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα κενό και ότι όλα έχουν διευκρινιστεί… Όμως το «όπλο» με το οποίο ο απατημένος σύζυγος σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί… Επομένως με τι χτύπησε τον Γιάννη Βαρθολομαίο ο σύζυγος; Όχι βέβαια με την… μπουνιά του…

Τον πρόδωσε η καρδιά του…

Τώρα όλο και περισσότερο ενισχύεται η άποψη ότι ο άτυχος διοικητής του ΙΚΑ έχασε τη ζωή του γιατί η καρδιά του δεν άντεξε το άγχος, την αγωνία, την ένταση που έζησε με την επίθεση που δέχθηκε από τον σύζυγο της φίλης του,. Και όπως σημειώνει γιατρός-πολιτικός, που ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, μόλις ειδοποιήθηκε η κυβέρνηση, από τη στάση όπου βρέθηκε εκτιμάται ότι ο Βαρθολομαίος έπαθε αρρυθμία, κάθισε στο πλατύσκαλο όπου επήλθε ο θάνατος και έγειρε προς τα πίσω… Δίπλα του είχε αφήσει τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ πριν από τη μετακίνηση έκαναν καρδιογράφημα, που έδειξε ότι ο Γιάννης Βαρθολομαίος ήταν νεκρός… Μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο, αφού προηγουμένως το Εγκληματολογικό πήρε τη φωτογραφία που ήθελε.

Η κυρία πανικοβλήθηκε, μπήκε στο διαμέρισμα και κλείδωσε! Στη συνέχεια άνοιξε και απάντησε στα ερωτήματα του Γενικού Επιθεωρητή Βασ. Τσιατούρα.

Έχει και ο νεκρός ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…

Στο μεταξύ απέναντι στην τηλεοπτική τυμβωρυχία αντέδρασε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου ο υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος, ζητώντας την προστασία του νεκρού και των προσφιλών του προσώπων. Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννόπουλος γράφει τα εξής:

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Νομίζω ότι είναι πλέον κατάλληλη η στιγμή όπως το ΕΡΣ, ασκώντας την από τον νόμο και τη δεοντολογία αποστολή του, παρέμβει προκειμένου να σταματήσει η τηλεοπτική τυμβωρυχία της μνήμης του Ι. Βαρθολομαίου, που πολύ αμφιβάλλω εάν εν ζωή είχε στο ελάχιστο διανοηθεί να βλάψει τους όψιμους επικριτές του.

Κύριε πρόεδρε,
Στην εποχή όπου έχουμε θεοποιήσει τα λεγόμενα “ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα”, φοβάμαι ότι πολλοί λησμονούν ότι τέτοια δεδομένα (όπως και δικαιώματα) έχει και ο νεκρός, ο οποίος φοβάμαι επίσης ότι όχι απλώς “ΟΥ δεδικαίωται της αμαρτίας” αλλά ότι αφήνει πίσω του βάναυσα θιγόμενα από ομάδα των ΜΜΕ προσφιλή του πρόσωπα».

Ανάλογη αντίδραση υπήρξε και από τον Συνασπισμό, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και από συναδέλφους του Γιάννη Βαρθολομαίου στο Τμήμα των Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά.


Σχολιάστε εδώ