Αποστολικά και… άλλα

Η Καθαρά Δευτέρα θα
πρέπει να καταργηθεί ή
θα πρέπει να βαφτιστεί
αλλιώς, όπως Ακριβή Δευτέρα,
γιατί με τόση ακρίβεια δεν της ταιριάζει άλλο όνομα. Τα βαφτίσια θα τα κάνει ο
κ. Παπαθανασίου.

Ήταν τόσο χοντρή η ακρίβεια, που ούτε ο χαρταετός του κ. Λαγανιάδη, λόγω μέρας, δεν πέταξε παρ’ όλο που επιστρατεύτηκε πάλι το Λιμενικό.

Ο κ. Καραμανλής δεν ανησυχεί για τίποτα. Ο Γιώργος έδιωξε τον Κουλούρη, αλλά αυτός έχει τον Ψωμιάδη άφαγο ακόμα. Έχει πολλά αποθέματα ψωμιού ο Καραμανλής.

Νέος ανέκδοτος κατά Καραμανλή από το ΠΑΣΟΚ.

Αληθεύει ότι ο Μπίστης έχει ανοίξει δύο εκλογικά κέντρα στη Β΄ Αθηνών; Και αν ναι, τα μπιμπικίνια πού βρίσκονται; Ε, βρε ερωτήσεις που κάνω ο αφελής.

Αληθεύει ότι γνωστή ΠΑΣΟΚα γυναίκα είχε περάσει στο Εθνικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος; Και μετά σου λένε ότι οι πολιτικοί δεν ξέρουν από θέατρο.

Πάντως δεν ξέρω τι θα γίνει με την κοπέλα του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το πολιτικό της μέλλον. Ξέρω όμως ότι αν χαθούν όλα θα της Αννα-τεθεί η διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου.

Για ποιον μεγάλο δημοσιογράφο, μεγάλης εφημερίδας, λένε οι συνεργάτες του προέδρου ότι αυτός δεν είναι ικανός να βρει την πένα του, θα βρει τη λύση του προβλήματος;

Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες πάνε να γίνουν στο επιτελείο της Άννας δύο ισχυροί πόλοι εκσυγχρονιστών στο ποιος θα έχει το πάνω χέρι στα οργανωτικά της Αννούλας. Χαμός γίνεται…

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα που γίνονται στο ΠΑΣΟΚ πώς να μην καταπιεί τη γλώσσα του ο εκπρόσωπος Τύπου, Πέτρος Ευθυμίου; Πλήρης αφωνία και έτσι γλίτωσε τα δύσκολα με τα παγκαλικά.

Περαστικά, Πέτρο.

Ο Χριστός είπε αγαπάτε αλλήλους, ο Χριστόδουλος και ο Χρυσόστομος δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Άρα λοιπόν μπορούν να βρίζονται.

Κλείστε την TV στους ψυχοπαθείς και νευρωτικούς των παραθύρων και των εκπομπών, αλλά και τους παραθυράτους δημοσιογράφους. Θα μας τρελάνουν.

Επίκαιρη η ρήση του μακαρίτη Καραμανλή: Είμαστε ένα φρενοκομείο… Σοφή διαπίστωση…

Αλήθεια, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ πώς πάει στην υγεία του;

Ε, όχι και έχει κλειστεί σε μοναστήρι η κοπέλα, απλώς πέρασε για λίγο για να ξεπεράσει τα προβλήματα…

Τσάι, χαμόγελο και συμπάθεια προσφέρει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Φράγκα δεν βλέπω πουθενά.

Τζουμάκα, μην κάνεις λάθος. Η κλαδική των νομαρχών του «πράσινου» στρατόπεδου είναι μια γροθιά στα δύσκολα.

Αναζητείται εκλογική περιφέρεια για τον Φλωρίδη, γιατί το Κιλκίς τού πέφτει λίγο μικρό για το πολιτικό του βάρος.

Ποιον αποκαλούν στο ΠΑΣΟΚ ο αδιαμφισβήτητος και γιατί;

Μετά τα παγκαλικά ακολουθούν τα προγραμματικά…

Προσοχή, το βιάγκρα σκοτώνει. Ας προσέχουν όλοι πάνω από τα 60, γιατί ο κίνδυνος είναι υπαρκτός.

Αυτός δεν χρειάζεται βιάγκρα γιατί σπάει καρύδια. Για ποιον «γαλάζιο» άραγε εκφράζονται έτσι;

Τελικά πιο ψηλά και από τους αετούς πετούσαν οι λαγάνες. Ευτυχώς που δεν χρειάζονταν ουρά γιατί θα ξεπερνούσαν τα 5 ευρώ.

Τελικά είδαν το δάσος πολλοί «γαλάζιοι» και άφησαν το δένδρο, όχι παίζουμε…

Όπου πάει τα καταφέρνει ο μεθοδικός, ακούραστος και οργανωτικός υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Σταμάτης.

Ξεματιάστρες ψάχνουν στη Χ. Τρικούπη για να φύγει το κακό μάτι. Γωγώ, πάρε τα σκόρδα σου και πήγαινε και σε κανέναν από τους «πράσινους» συντρόφους. Λυπήσου τους.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν περιμένουν να καλυτερέψουν τα πράγματα αλλά να μη γίνουν χειρότερα. Φαίνεται πως δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν γίνεται χειρότερα απ’ ό,τι είναι σήμερα.

Αντί να συζητούν για τον νόμο πλαίσιο, ο Γιώργος τούς έβαλε πλαίσιο φιμώματος.

Αν οι συμβουλές, Γιώργο μου, του φίλου σου καθηγητή για την Παιδεία είναι σαν αυτές της Συμμετοχικής Δημοκρατίας, τότε ζήτω που κάηκες, Γιώργο μου.

Παρακαλώ, αντικαταστήστε το Χ. Τρικούπη 50 με τη νέα σας διεύθυνση, Βαβέλ… 50, και θα είσαστε ασορτί με τα όσα κάνετε.

Προς όλους τους νεοεποχικούς συντρόφους του περι-βάλλοντος: Το ΠΑΣΟΚ είναι μια μεγάλη παράταξη που δεν μπορείτε με τα φαντάσματα που κουβαλάτε στο μυαλό σας ότι όλοι είναι εχθροί να την πάτε μπροστά. Καταλάβετέ το…

Ντόρα, τώρα κατάλαβες τι εννοεί ο Καραμανλής όταν λέει ότι είμαι πρωθυπουργός και δεν συγκυβερνώ…

Προς «γαλάζιους» συντρόφους των απογευματινών γευμάτων: με λίγη θολούρα, λίγη γκρίνια και λίγο Καραμανλή σας πήραν χαμπάρι νωρίς, κόψτε την πλάκα γιατί ο φύλακας-άγγελος γνωρίζει… τα πάντα. Άλλωστε ο λαός αποφασίζει.

Η Θεσσαλονίκη μπορεί να έχει πρωθυπουργό, αλλά πάσχει από υπουργούς. Δεν υπάρχουν βαριά ονόματα… για υπουργεία, λένε και ξαναλένε οι γνωρίζοντες τις σκέψεις Καραμανλή.

Ο Κίμων δικαιώνεται… και το γνωρίζει ο Γιώργος, αλλά άλλοι λόγοι επέβαλαν τη διαγραφή Κουλούρη. Λόγοι που έχουν να κάνουν με το παρελθόν διότι ως γνωστόν ο άτακτος Κίμων δεν άκουγε τη μαμά του.

Προσέχετε, «γαλάζιοι» σύντροφοι, πού βάζετε την υπογραφή σας κατά το γνωστό ….., αλλά να προσέχετε και τι μελάνι βάζετε…

Όσο βγαίνει και απαντά στα σωστά μέτρα Αβραμόπουλου ο Πρωτόπαπας, τόσο ο υπουργός Υγείας δικαιώνεται δύο φορές.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι είδηση που τσακώνονται, αλλά είδηση θα είναι πόσοι δεν τσακώνονται.

Το «Καλημέρα ήλιε, καλημέρα» έχει γίνει τώρα πια στη Χ. Τρικούπη «Καληνύχτα ήλιε, καληνύχτα».

Άντε, καλά ξυπνήματα, σύντροφοι.

Ντόρα πρωθυπουργός της χώρας και Πάγκαλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, φτου φτου στον κόρφο μας. Μοιάζει σενάριο αλλά κάποιοι το σκέφτονται, Γωγώ μου.

Είδες πόσο αποτελεσματικά ήταν τα σκόρδα της Γωγώς στο Μαξίμου. Κακό μάτι δεν περνούσε, ενώ στη Χ. Τρικούπη τα σκόρδα Ρέππα μάλλον έφεραν το κακό μάτι αντί να το διώξουν.

Πολύ καλή και σοβαρή δουλειά έγινε από το ΠΑΣΟΚ για το θέμα των τραπεζών και την προστασία των δανειοληπτών. Βάσω, Παπουτσής, Τόνια τα κατάφεραν, αλλά τα καλά λόγια περίσσεψαν για την Τόνια, που ως υπεύθυνη καταναλωτών έκανε άριστη δουλειά, όπως είπαν οι θεσμικοί παράγοντες που παρευρέθηκαν στην ημερίδα.

Πάει και ο Σημίτης της Ιταλίας, μας τελείωσε ο Ρομάνο… Πρόντι.

Καλά, η πλάκα που κάνει ο Αλογοφέσις στους ΠΑΣΟΚους δεν περιγράφεται.

Αν αναλογιστείς, Βάσω μου, πόσα δισεκατομμύρια σάς έχουμε πληρώσει, τα 10 δισ. του Αλογοφέσι είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ