Γίναμε πορνοχώρα…

Πάρτε την τάδε εφημερίδα που έχει καυτό πορνό! Στα περίπτερα τα παιδιά μπορούν να πάρουν την… τσόντα τους να… μορφωθούν. Να διαπαιδαγωγηθούν στα νάματα, τις αξίες της φυλής μας. Όλα στον βωμό του χρήματος. Οι μεγαλοεφημερίδες δεν πουλάνε πλέον πληροφόρηση, αποκάλυψη, καταγγελία. Η δημοσιογραφική ύλη δεν μετράει πια. Κράχτης το άγριο σεξ. Με όλες τις… φάσεις του. Το ίδιο συμβαίνει και στα κανάλια. Μετά τα μεσάνυχτα οι ροζ διαφημίσεις οργιάζουν. Πλήρης ασυδοσία.

Όλοι τα βλέπουν. Ξέρουν τι γίνεται. Αλλά κανένας δεν αντιδρά. Δεν παρεμβαίνει. Ούτε οι Εισαγγελείς, ούτε τα κόμματα, ούτε η κυβέρνηση. Κανένας πολιτικός δεν διανοείται να πάει κόντρα στους «νταβατζήδες» που πλέον κυβερνάνε…

Κι όμως κάτι πρέπει να γίνει. Γιατί τα σύννεφα γύρω μας μαζεύονται απειλητικά. Για την ίδια τη ζωή μας, για το αύριο των παιδιών μας. Να μπουν όροι. Να υπάρξουν νόμοι. Το Σύνταγμα κάτι λέει… Να τηρηθεί όπως προβλέπεται.

Οι εφημερίδες να πάψουν να είναι το χασαπόχαρτο. Να διδάσκουν, να μορφώνουν, να ενημερώνουν, να μη λειτουργούν σαν βιάγκρα… Με τα οποία εξαγοράζουν αναγνώστες αφού δεν μπορούν να τους προσελκύσουν με την ύλη τους.


Σχολιάστε εδώ