O σύζυγος σκότωσε τον Γ. Βαρθολομαίο

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τόσο των ιατροδικαστών όσο και των αξιωματικών της Ασφάλειας, ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ δέχθηκε επίθεση από άνδρα ο οποίος είχε στα χέρια του κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα ρόπαλο ή σιδηρολοστό. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές, ο Γιάννης Βαρθολομαίος δέχθηκε από πολύ κοντά τα ισχυρά κτυπήματα στο αριστερό μέρος του κρανίου κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τον προαναφερόμενο δράστη. Από τις μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας, η απροσδόκητη επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Βαρθολομαίος αποδίδεται στη φιλική σχέση που διατηρούσε το θύμα με τη σύζυγο του δράστη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Γιάννης Βαρθολομαίος είχε ραντεβού με τη φίλη του, που εργάζεται στο ΙΚΑ, σε διαμέρισμα της μοιραίας πολυκατοικίας στου Ζωγράφου στο οποίο έμεναν οι γονείς της οι οποίοι απουσίαζαν. Άγνωστο πώς, ο σύζυγος είχε αντιληφθεί τη σχέση και τον σκότωσε στήνοντας καρτέρι στον Βαρθολομαίο, με τον οποίο συνεπλάκη τη στιγμή που βγήκε από το διαμέρισμα και κατέβαινε τις σκάλες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός είναι ανώτερο στέλεχος της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, αποσπασμένος στο γραφείο του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη…
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, πριν από λίγο καιρό είχε συμβεί στον Γ. Βαρθολομαίο το εξής περίεργο «ατύχημα»: Ενώ είχε πάει για κυνήγι (σημειώνουμε πως ήταν μανιώδης κυνηγός) πυροβολήθηκε και «γέμισε σκάγια», κατά την έκφραση συνεργάτη του ο οποίος μας αφηγήθηκε το περίεργο αυτό περιστατικό. Ευτυχώς το «ατύχημα» δεν είχε παραπέρα άσχημες συνέπειες για τον ίδιο. Αποδόθηκε δε στα «συνήθη» ατυχήματα που συμβαίνουν πολλές φορές σε κυνηγούς και μάλιστα ορισμένες απ’ αυτές φτάνουν ακόμα και να έχουν τραγικές συνέπειες για την ίδια τους τη ζωή.
Και μπορεί πράγματι να ήταν ένα από τα ατυχήματα του κυνηγιού. Ωστόσο μετά το τραγικό συμβάν, που στοίχισε στον Γ. Βαρθολομαίο τη ζωή του, μήπως το προαναφερθέν ατύχημα θα έπρεπε να εξεταστεί εκ νέου; Λέμε…


Σχολιάστε εδώ